Nederlands (Nederland) Deutsch (Deutschland)

Welkom

Welkom bij Recreatiepark de Leistert in hartje Limburg, de Leistert is een 5 ***** camping,  met subtropisch zwembad, buitengolfslagbad, attractiespeeltuin, en een Plazaplein met overdekte terras. Als u een vakantie wilt op een park met heel veel topvoorzieningen.

Camping laatste nieuwtjes
Last-minute korting chalets en lodges

Profiteer nu van onze last-minute korting voor onze chalets en lodges. Vanaf 28-3 tot 25-4-2014 krijg je een korting van 20% op alle chalets en lodges.

BestCamping 2014

De Duitse ADAC en de Nederlandse ANWB hebben Camping de Leistert de titel BestCamping 2014 toegekend. We hebben de maximale score van 5 sterren gekregen. Wij zijn trots op dit resultaat!

Lentekriebels?!

Met het voorjaar in zicht beginnen de lentekriebels alweer te komen. We hebben weer diverse leuke en voordelige voorjaarsarrangementen samengesteld.

Interesse in een jaarplaats?

Heeft u interesse in een eigen jaarplaats op de Leistert? Op dit moment hebben wij 12 chalets te koop staan op het veld de Schans en de Beukenhof. Deze chalets kosten € 7.950,- inclusief inventaris en aansluiting.

Leudal weekend

Dit jaar zijn we wederom benoemd tot Best camping vanuit de ANWB en ADAC. Net als vorig jaar zal daarom het Leudal weeken georganiseerd worden voor inwoners uit Leudal.

Volg de Leistert via: