Sluiten

Info Coronavirus

Laatste update: 27-11-2021, 14.00uur

Bekijk alle Corona updates

De meest gestelde Coronavragen én antwoorden

Privé sanitair met infrarood sauna

Uitvoeringen vergelijken
Kies je uitvoering...
Kies je uitvoering
= Deze uitvoering is niet beschikbaar.

Privé sanitair kampeerplaats met infrarood sauna 

Een fantastische combinatie! Traditioneel kamperen, met een luxe twist. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit inclusief infrarood sauna!

De privé sanitair kampeerplaatsen met infrarood sauna bieden je een unieke wellness beleving tijdens je kampeerverblijf. De wellness faciliteiten staan op een sfeervol kampeerveld. De units beschikken over verwarming, toilet, douche, wastafel, koelkast en een infrarood sauna met ingebouwde radio. Als dat geen luxe is?! De plekken bieden je extra ruimte en comfort doordat er geen auto's op de velden staan. Er is parkeergelegenheid aan de zijkant van het veld.

Al onze kampeerplaatsen met privé sanitair beschikken over 16 ampère elektra (3680 Watt), water aan- en afvoer en een CAI- aansluiting voor je televisie.

Bij het tarief van onze kampeerplaatsen met privé sanitair is onbeperkt toegang tot alle faciliteiten en deelname aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam inbegrepen. Wellicht ook handig om te weten: je ontvangt per reservering een gratis WiFi-code voor één apparaat.

Het is mogelijk om een bijzettentje erbij te plaatsen van max. 6m²..
Campers zijn ook toegestaan op deze kampeerplaatsen.

Bekijk in de virtuele tour→

Kort samengevat

100 - 130 m²
16 Ampère
CAI-aansluiting
Koelkast
Sauna
Toilet
Douche
Verwarming

Wie wil hier nou niet blijven kamperen in luxe?!

Zoek en boek
i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Getoonde prijzen zijn all-in prijzen. De prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Uitvoeringen vergelijken

Al deze uitvoeringen beschikken over: