Sluiten

Info Coronavirus

Laatste update: 27-11-2021, 14.00uur

Bekijk alle Corona updates

De meest gestelde Coronavragen én antwoorden

Lees hier alle updates over het Coronavirus!

Update 27-11-2021, 14.00uur

Actualisering informatie Coronamaatregelen

We geven je middels onderstaand overzicht een zo goed mogelijk beeld van de gevolgen van de maatregelen in het gebruik van onze faciliteiten.

Openingstijden van onze faciliteiten

Check de Leistert app of www.leistert.nl/contact voor actuele openingstijden.

Regulier geopend (tot maximaal 17.00 uur), met in acht name van de basisregels van het RIVM:

 • Adventure golfbaan en biljartvoetbal
 • Sportvelden en speellandschappen (buiten)
 • Fiets- en skelterverhuur met gratis fiets- en wandelroutes
 • Fietscrossbaan
 • Grote speeltuin
 • Visvijver
 • Roeivijver/dagstrand en waterspeeltuin

Mondkapje verplicht, voor iedereen boven de 13 jaar, maar geen Corona-Check app nodig bij:

 • Receptie
 • Afhalen van eten en drinken bij Mr. Friet ( vrijdag t/m zondag van 17.00 - 19.00 uur)
 • Afhalen van eten en drinken bij Via Verde To Go ( maandag t/m zondag van 12.00 - 20.00 uur)
 • Supermarkt
 • Het Klushuis

Geopend voor gasten na vertoning van de QR-check app voor alle personen boven de 13 jaar. Draag zo veel mogelijk een mondkapje bij verplaaatsingen. Zittend mag het mondkapje af:

 • Hyperbowling
 • La Selva Playground
 • Indoor speeltuin in de Plaza
 • Aventuria
 • Restaurant Grillo
 • Restaurant Via Verde
 • La Selva Food & Drinks
 • Plaza
 • Subtropisch zwembad

Let op: bij recreatie-activiteiten (knutselen en mini-disco) mogen kinderen tot 13 jaar onbeperkt binnen. Toegang wordt verleend aan maximaal 1 ouder/begeleider per gezin (met QR-check, mondkapje en 1,5 meter afstand). Wij behouden ons het recht voor toegang te weigeren bij te grote drukte.

Subtropisch zwembad

Van maandag t/m vrijdag kun je - tijdens openingstijden - zonder reserveren gebruik maken van het subtropisch zwembad. 

Op zaterdag en zondag is reserveren via LeisureHub noodzakelijk. Check voor het aanmaken van een LeisureHub-account de informatie op www.leistert.nl/ticketing. De tijdsloten (te reserveren vanaf 17.00 uur de dag ervoor) zijn op zaterdag en zondag als volgt:

8.30 – 10.30
11.00 – 12.30
13.00 – 14.30
15.00 – 17.00

  

Update 16-11-2021, 12.10uur

Actualisering informatie Coronamaatregelen

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag (12-11-2021),  is er géén reden om een annulerings- en/of omboekregeling van kracht te stellen. Het maximaal aantal te ontvangen gasten van vier personen is slechts een advies en géén verplichting. Hierdoor is het nog altijd mogelijk is om met meer dan vier personen een vakantiebungalow te boeken.

Naar aanleiding van de persconferentie verandert het volgende op ons park:

Horeca:
Horeca op ons park mag openblijven tot 20:00. Bij het maken van reserveringen voor een van onze restaurants zullen wij dan ook rekening houden met deze uiterste sluitingstijd.
Na controle op de QR code is het niet nodig om een mondkapje te dragen in een van onze restaurants en is er geen noodzaak tot het houden van 1,5 meter afstand.

Bekijk hier de actuele maatregelen

Update 04-11-2021, 18.15uur

Actualisering informatie Coronamaatregelen

De volgende maatregelen zijn op ons park van kracht vanaf zaterdag 06-11-2021;

Update 23-09-2021, 18.15uur

Actualisering informatie Coronamaatregelen

De volgende maatregelen zijn op ons park van kracht vanaf zaterdag 25 september a.s.

Horeca:
Je bent welkom bij La Selva Food & Drinks, Via Verde en Grillo. Helaas zijn we genoodzaakt om te controleren of je in het bezit bent van een vaccinatiebewijs, negatief testresultaat of herstelbewijs vanaf het moment dat je in deze locaties binnen aan een tafel plaatsneemt. We vertrouwen op je begrip voor deze gedwongen maatregel.

Het terras van La Selva Food & Drinks is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Het terras van Grillo is dagelijks geopend. Reserveren op dit terras is niet mogelijk, maar deze terrassen zijn wel te gebruiken zonder vaccinatiebewijs, negatief testresultaat of herstelbewijs.

Recreatieactiviteiten:
Bij alle activiteiten (binnen en buiten) zijn ouders welkom en vervalt de 1,5 meter afstandsregel. Ook is er geen maximum aan het aantal personen in een binnenruimte. Dat betekent dat bij knutselen, minidisco en andere activiteiten ouders weer naar binnen mogen en kunnen meedoen of kijken naar de activiteiten.  
Bij activiteiten zoals disco avonden (waar we drinken serveren en er dus sprake is van “horeca”), geldt wel nog dat alleen jongeren t/m 17 jaar welkom zijn en geen volwassenen.

De ingang van Aventuria blijft vooralsnog via de achterkant van de Plaza. 

LET OP: Soms is het noodzakelijk om je in te schrijven voor activiteiten van het recreatieteam. Indien dit nodig is vermelden wij het duidelijk in ons recreatieprogramma. Om je in te kunnen schrijven moet je een account aanmaken op leistert.leisurehub.nl. Hoe je een account aanmaakt lees je op https://www.leistert.nl/ticketing.

Zwembad:
In het zwembad vervalt de 1,5 meter afstandsregel en dus het maximum aantal bezoekers per m². Je hoeft niet meer te reserveren voor een zwembadkaartje.

Je kunt (zoals vanouds) met je zwembadpasje door de hoofdingang van de waterspeelzone, via de tourniquet bij de wasserette of de tourniquet bij Mr. Friet in de waterspeelzone komen en van daaruit bij het zwembad naar binnen gaan. Er zijn ook geen tijdsloten meer van toepassing.  

Neem dus altijd je zwembadpasje mee, het is niet langer mogelijk om zonder zwembadpasje in de waterspeelzone te komen.

Om wel een veilige zwembadomgeving te kunnen bieden en tussendoor de hygiene op peil te houden, wordt 1 of 2 keer per dag (afhankelijk van de openingstijden), het bad gesloten en alles schoongemaakt. We vragen in die schoonmaaktijd aan iedereen het bad te verlaten. Het is wel mogelijk om op een later tijdstip gewoon weer te komen zwemmen. De restrictie van slechts 1x per dag zwemmen verdwijnt hiermee ook.

De openingstijden van het zwembad zijn terug te vinden in de Leistert app of via https://www.leistert.nl/contact

Hyperbowling:

Bij de Hyperbowling banen vervalt de 1,5 meter afstandsregel. Je hoeft dus niet in het bezit te zijn van een vaccinatiebewijs, negatief testresultaat of herstelbewijs voor toegang.

Update 16-09-2021, 12.05uur

Actualisering informatie Coronamaatregelen

Op dit moment zijn wij in overleg met de Gemeente Leudal en brancheorganisatie RECRON over de concrete toepassing van de nieuwste Coronamaatregelen die zijn afgekondigd tijdens de persconferentie van dinsdag 14-09-2021. De nieuwe informatie wordt komende week beschikbaar gesteld op deze pagina.

Eventuele wijzigingen zijn sowieso pas van kracht  vanaf 25-09-2021, conform te planning van de Rijksoverheid.

Update 17-08-2021, 13.28uur

Omboek- en/of annuleringsregeling voor Belgen en Duitsers

Belangrijk: voor alle Duitse en Belgische gasten met een reservering tot en met aankomstdatum 3 september 2021 geldt een omboek- en/of annuleringsregeling vanwege de Coronamaatregelen in deze landen. Neem hiervoor per e-mail contact op met de receptie. Er gelden twee opties, namelijk;

1. Omboeken
2. Annuleren

Optie 1: op deze manier maak je gebruik van de omboekregeling

Wij vragen je vriendelijk om geen telefonisch contact op te nemen met de receptie. Om gebruik te maken van de omboekregeling vragen wij je vriendelijk om een e-mail te sturen naar de receptie (info@leistert.nl) waarin je het volgende aangeeft:

a. Naar welke periode je je reservering wilt omboeken.
b. Indien je een ander ander type kampeerplaats of accommodatie wilt boeken dan is overeengekomen in je originele reservering, geef dan expliciet aan naar welk type kampeerplaats of accommodatie je wilt omboeken! Bij geen info boeken wij je om naar hetzelfde type als in je oorspronkelijke reservering.

Belangrijke informatie over de omboekregeling

1. Omboeken kan naar een verblijf in 2021. Check online de actuele beschikbaarheid via www.leistert.nl/blijven-slapen

2. Prijsstelling;
a. Boek je om naar een goedkopere periode in 2021, dan krijg je geld terug.
b. Boek je om naar een duurdere periode in 2021, dan moet je bijbetalen. 

3. Nadat wij je boeking hebben omgeboekt ontvang je vanzelf een nieuwe reserveringsbevestiging. Wij vragen om je geduld en verzoeken je hier niet extra contact voor op te nemen. 

4. De volledige reissom dient betaald te zijn voordat wij kunnen omboeken. Heb je nog niet alles betaald, doe dit dan zo snel mogelijk.

Voor alle reserveringen met een aankomstdatum na 3 september 2021 gelden op dit moment nog geen omboek- en/of annuleringsregelingen.

Optie 2: Op deze manier kun je annuleren

Wij vragen je vriendelijk om geen telefonisch contact op te nemen met de receptie. Om gebruik te maken van de annuleringsregeling vragen wij je vriendelijk om een e-mail te sturen naar de receptie (info@leistert.nl) waarin je het volgende aangeeft:

 • Wens tot annuleren
 • Reserveringsnummer
 • Naam hoofdboeker

Wij zullen je boeking dan als annulering behandelen en het betaalde bedrag (minus reserveringskosten en eventuele kosten die gemaakt zijn voor het afsluiten van een annuleringsverzekering) zo spoedig mogelijk terugbetalen.

Update 25-06-2021, 15.00 uur

Wat zijn de mogelijkheden na de versoepelingen van 26 juni a.s.

Ook gasten uit Duitsland en België zijn welkom op Recreatiepark de Leistert. Er is bij terugreis naar huis geen quarantaineverplichting en negatieve PCR-test verplichting meer. 

Openingstijden van onze faciliteiten

Check de Leistert app of www.leistert.nl/contact voor actuele openingstijden.

Regulier geopend, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM:

 • Receptie
 • Adventure golfbaan
 • Supermarkt
 • Sportvelden en speellandschappen (buiten)
 • Fiets- en skelterverhuur met gratis fiets- en wandelroutes
 • Visvijver
 • Roeivijver/dagstrand
 • Fietscrossbaan

Waterpret

Buitengolfslagbad
Geopend voor recreatief zwemmen. Wij behouden ons het recht voor om de faciliteit bij te grote drukte tijdelijk te sluiten.

Subtropisch zwembad
Geopend voor recreatief zwemmen. We werken met tijdsloten. Deze zijn iedere ochtend te reserveren vanaf 09.00 uur via de app of website van de Leistert.

Lockers, kleedruimtes en douches zijn geopend.

Let op: Voor het reserveren van een ticket voor het subtropisch zwembad, moet je een account aanmaken op Leisurehub.nl, check de informatie hierover op leistert.nl/ticketing.

Verzoek: In verband met de beperkte capaciteit aan kleedhokjes vragen wij je om de zwemkleding zoveel mogelijk voor je bezoek (eventueel onder je normale kleren) aan te trekken

Roeivijver / dagstrand
Deze faciliteiten zijn - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Waterspeeltuin buiten
Deze faciliteit is - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Recreatieteam

Activiteiten van het recreatieteam
Wij bieden een recreatieprogramma aan tijdens je verblijf. Het programma is te bekijken via de gratis Leistert app of via www.leistert.nl/recreatieprogramma.

Bij de omschrijving van de activiteit zijn de regels m.b.t. Corona vermeld.

Spelen en hyperbowling

Hyperbowling
Geopend conform richtlijnen RIVM. Wij reserveren in tijdslots van 1 uur. Reserveer je bowlingbaan online: https://www.leistert.nl/bowlingbaan

La Selva Playground
Deze faciliteit is - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Indoor speeltuin op de Plaza
Deze faciliteit is - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Horeca

Restaurant Grillo
Geopend. Met de indeling van de tafels houden we rekening met 1,5 meter afstand. We werken in shifts. Reserveer een tafeltje via de app of website van de Leistert. 

Terras restaurant Grillo
Geopend. Met de indeling van de tafels houden we rekening met 1,5 meter afstand. Gebruik maken van het terras kan uitsluitend mét aanmelden en aanmelden is alleen ter plekke mogelijk. Reserveren vooraf is niet mogelijk. Wij hanteren op het terras de menukaart van Via Verde.

Restaurant Via Verde
Geopend. Met de indeling van de tafels houden we rekening met 1,5 meter afstand. Reserveer een tafeltje via de app of website van de Leistert. 

Via Verde To Go
Het afhalen van pizza's is tijdens openingstijden mogelijk bij Via Verde To Go.

Bestellingen plaatsen kan online via https://www.leistert.nl/via-verde-to-go. Afhalen kan bij de gastenservice op de plaza.

La Selva Food & Drinks
Geopend. Reserveer een tafeltje via de app of website van de Leistert. Reserveer je een tafeltje voor binnen, hou er dan ook rekening mee dat het niet altijd mogelijk is, om bij goed weer buiten te eten.

Terras La Selva Food & Drinks
Geopend. Gebruik maken van het terras kan uitsluitend mét aanmelden en aanmelden is alleen ter plekke mogelijk. Reserveren vooraf is niet mogelijk.

Cafetaria Mr. Friet
Geopend conform richtlijnen RIVM. 

Update 31-05-2021, 17.00 uur

Het aanbod op de Leistert verandert na de versoepelingen van 5 juni

Openingstijden van onze faciliteiten

Check de Leistert app of www.leistert.nl/contact voor actuele openingstijden.

Regulier geopend, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM:

 • Receptie
 • Adventure golfbaan
 • Supermarkt
 • Sportvelden en speellandschappen (buiten)
 • Fiets- en skelterverhuur met gratis fiets- en wandelroutes
 • Visvijver
 • Roeivijver/dagstrand
 • Fietscrossbaan

Waterpret

Buitengolfslagbad
Geopend voor recreatief zwemmen. Wij behouden ons het recht voor om de faciliteit bij te grote drukte tijdelijk te sluiten.

Subtropisch zwembad
Geopend voor recreatief zwemmen. We werken met tijdsloten. Deze zijn iedere ochtend te reserveren vanaf 09.00 uur via de app of website van de Leistert.

Lockers, kleedruimtes zijn geopend, de douches blijven nog even gesloten. 

Let op: Voor het reserveren van een ticket voor het subtropisch zwembad, moet je een account aanmaken op Leisurehub.nl, check de informatie hierover op leistert.nl/ticketing.

Verzoek: In verband met de beperkte capaciteit aan kleedhokjes vragen wij je om de zwemkleding zoveel mogelijk voor je bezoek (eventueel onder je normale kleren) aan te trekken.

Roeivijver / dagstrand
Deze faciliteiten zijn - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Waterspeeltuin buiten
Deze faciliteit is - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Recreatieteam

Activiteiten van het recreatieteam
Wij bieden een recreatieprogramma aan tijdens je verblijf. Het programma is te bekijken via de gratis Leistert app of via www.leistert.nl/recreatieprogramma.

Bij de omschrijving van de activiteit zijn de regels m.b.t. Corona vermeld.

Spelen en hyperbowling

Hyperbowling
Geopend conform richtlijnen RIVM. Wij reserveren in tijdslots van 1 uur. Reserveer je bowlingbaan online: https://www.leistert.nl/bowlingbaan

La Selva Playground
Geopend conform richtlijnen RIVM. 

Indoor speeltuin op de Plaza
Geopend conform richtlijnen RIVM. 

Horeca

Restaurant Grillo
Geopend voor maximaal 50 gasten tegelijk. We werken in shifts. Reserveer een tafeltje via de app of website van de Leistert. Voor gasten van Grillo is het gebruik van het indoor speeltoestel bij Via Verde niet mogelijk in verband met het maximaal aantal gasten in de ruimte.  

Terras restaurant Grillo
Geopend, voor maximaal 50 personen gelijktijdig. Gebruik maken van het terras kan uitsluitend mét aanmelden en aanmelden is alleen ter plekke mogelijk. Reserveren vooraf is niet mogelijk. Wij hanteren op het terras de menukaart van Via Verde.

Restaurant Via Verde
Geopend voor maximaal 50 gasten tegelijk. We werken in shifts. Reserveer een tafeltje via de app of website van de Leistert. 

Via Verde To Go
Het afhalen van pizza's is tijdens openingstijden mogelijk bij Via Verde To Go.

Bestellingen plaatsen en afhalen kan online via https://www.leistert.nl/via-verde-to-go of vanuit het bestelpunt gelegen bij de ingang van Grillo (bij het buitenterras). In het gangetje bij Grillo is ook de wachtruimte voor het afhalen van pizza’s.

La Selva Food & Drinks
Geopend voor maximaal 50 gasten tegelijk. We werken in shifts. Reserveer een tafeltje via de app of website van de Leistert. Reserveer je een tafeltje voor binnen, hou er dan ook rekening mee dat het niet altijd mogelijk is, om bij goed weer buiten te eten.

Terras La Selva Food & Drinks
Geopend, voor maximaal 50 personen gelijktijdig. Gebruik maken van het terras kan uitsluitend mét aanmelden en aanmelden is alleen ter plekke mogelijk. Reserveren vooraf is niet mogelijk.

Cafetaria Mr. Friet
Geopend voor afhalen. Het terras van Mr. Friet is gesloten.

Update 28-05-2021, 12.00 uur

Wat is wel en niet mogelijk qua verblijf? (geldig voor alle aankomsten t/m 31 mei 2021)

Bestaat je reisgezelschap uit;

 • Personen die op 1 adres wonen
 • Een groep van maximaal 4 personen die niet samen op hetzelfde adres wonen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee. 

Dan ben je van harte welkom bij Recreatiepark de Leistert! 

Voldoet jouw reisgezelschap niet aan bovenstaande, dan is een verblijf helaas niet toegestaan. Al deze gasten krijgen een e-mail gestuurd met meer informatie over de omboek- en/of annuleringsregelingen.

Belangrijk: voor alle reserveringen met een aankomstdatum t/m 31 mei 2021 (ook gezelschappen die wél zouden mogen komen), geldt de omboek- en/of annuleringsregeling vanwege de sluiting van faciliteiten.

Voor alle reserveringen met een aankomstdatum na 31 mei 2021 gelden op dit moment nog geen omboek- en/of annuleringsregelingen.


Openingstijden van onze faciliteiten

Actuele openingstijden vind je in de gratis Leistert app of op www.leistert.nl/contact

Veranderd het aanbod op de Leistert na de versoepelingen van 19 mei?

Stap 2 van het openingsplan (Rijksoverheid.nl) gaat in per 19 mei a.s.. De overheid beschrijft deze stap ook als zijnde, ‘er wordt buiten iets meer mogelijk’.

Om verwarring tijdens je verblijf te voorkomen, willen we je op de hoogte brengen van de consequenties van die versoepelingen in het aanbod van Recreatiepark de Leistert.

-  Sporten buiten voor groepen tot maximaal 30 personen (ouder dan 27 jaar). In de achter ons liggende periode mochten kinderen al onbeperkt buiten sporten. Nu geldt dit tot 30 personen ook voor volwassenen. Dit verruimt onze mogelijkheden voor bijvoorbeeld aqua latin voor volwassenen bij de roei- speelvijver.

- Binnensportlocaties geopend. Hiermee wordt voor de Leistert ook het binnenzwembad bedoeld. Echter, dit is uitsluitend voor sportbeoefening (lees: baantjes trekken). Recreatief zwemmen binnen is zowel voor kinderen, als voor volwassenen nog niet toegestaan. Omdat ook de maximale hoeveelheid mensen in het binnenbad (voor baantjes trekken) op 30 personen is gezet, wordt het binnenzwembad van de Leistert niet geopend. De omvang van ons park, tezamen met de restricties m.b.t. recreatief zwemmen, maakt opening van het bad op dit moment voor ons onhaalbaar.

-  Buitenterrassen langer geopend. De openingstijden zijn in deze versoepelingen verruimd. Het terras van Grillo en La Selva Food & Drinks zullen conform de richtlijnen langer geopend blijven.

Regulier geopend, met in acht name van de richtlijnen van het RIVM:

- Receptie
- Adventure golfbaan
- Supermarkt
- Sportvelden en speellandschappen (buiten)
- Fiets- en skelterverhuur met gratis fiets- en wandelroutes
- Visvijver
- Roeivijver/dagstrand
- Fietscrossbaan
- Horecaterras Grillo (tijdens openingstijden en uitsluitend met aanmelding)
- Horecaterras La Selva Food & Drinks (tijdens openingstijden en uitsluitend met aanmelding)

Waterpret

Buitengolfslagbad
Geopend voor recreatief zwemmen. Vooraf reserveren is niet mogelijk. Wij behouden ons het recht voor om de faciliteit bij te grote drukte tijdelijk te sluiten.

Subtropisch zwembad
Tot nader order gesloten.

Roeivijver / dagstrand
Deze faciliteiten zijn - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Waterspeeltuin buiten
Deze faciliteit is - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Recreatieteam

Activiteiten van het recreatieteam
Wij bieden een beperkt en aangepast recreatieprogramma aan tijdens je verblijf. Het aangepaste programma is te bekijken via de gratis Leistert app of via www.leistert.nl/recreatieprogramma.

Spelen en hyperbowling

Hyperbowling
Tot nader order gesloten.

La Selva Playground
Tot nader order gesloten.

Indoor speeltuin op de Plaza
Tot nader order gesloten.

Horeca

Restaurant Grillo
Tot nader order gesloten. Deze ruimte fungeert als wachtruimte voor het afhalen van maaltijden bij Via Verde To Go.

Terras restaurant Grillo
Geopend, voor maximaal 50 personen gelijktijdig. Gebruik maken van het terras kan uitsluitend mét aanmelden en aanmelden is alleen ter plekke mogelijk. Reserveren vooraf is niet mogelijk. Wij hanteren op het terras de menukaart van Via Verde.

Check de Leistert app of www.leistert.nl/contact voor actuele openingstijden.

Restaurant Via Verde
Tot nader order gesloten.

Via Verde To Go
Het afhalen van pizza's, pasta’s is tijdens openingstijden mogelijk bij Via Verde To Go.

Bestellingen plaatsen en afhalen kan online via https://www.leistert.nl/via-verde-to-go of vanuit het bestelpunt gelegen bij de ingang van Grillo (bij het buitenterras).

In Grillo is een wachtruimte aanwezig (maximaal 30 personen, exclusief personeel). Is de wachtruimte vol, wacht dan onder de parasol op het terras.

Bij het bestellen/afhalen vragen wij je om met één persoon te komen en de informatieborden ter plaatsen te volgen.

La Selva Food & Drinks
Tot nader order gesloten.

Terras La Selva Food & Drinks
Geopend, voor maximaal 50 personen gelijktijdig. Gebruik maken van het terras kan uitsluitend mét aanmelden en aanmelden is alleen ter plekke mogelijk. Reserveren vooraf is niet mogelijk. 

Check de Leistert app of www.leistert.nl/contact voor actuele openingstijden.

Cafetaria Mr. Friet
Geopend voor afhalen. Het terras van Mr. Friet blijft gesloten. Check de openingstijden van Mr. Friet in de Leistert app of via www.leistert.nl/contact.

Update 04-05-2021, 16.21uur

Wat is wel en niet mogelijk qua verblijf? (geldig voor alle aankomsten t/m 25mei 2021)

Bestaat je reisgezelschap uit;

 • Personen die op 1 adres wonen
 • Een groep van maximaal 4 personen die niet samen op hetzelfde adres wonen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee. 

Dan ben je van harte welkom bij Recreatiepark de Leistert! 

Voldoet jouw reisgezelschap niet aan bovenstaande, dan is een verblijf helaas niet toegestaan. Al deze gasten krijgen een e-mail gestuurd met meer informatie over de omboek- en/of annuleringsregelingen.

Belangrijk: voor alle reserveringen met een aankomstdatum t/m 25 mei 2021 (ook gezelschappen die wél zouden mogen komen), geldt de omboek- en/of annuleringsregeling vanwege de sluiting van faciliteiten.

Voor alle reserveringen met een aankomstdatum na 25 mei 2021 gelden op dit moment nog geen omboek- en/of annuleringsregelingen.


Openingstijden van onze faciliteiten

Actuele openingstijden vind je in de gratis Leistert app of op www.leistert.nl/contact

Regulier geopend, met in acht name van de richtlijnen van het RIVM:

- Receptie
- Adventure golfbaan
- Supermarkt
- Sportvelden en speellandschappen (buiten)
- Fiets- en skelterverhuur met gratis fiets- en wandelroutes
- Visvijver
- Roeivijver/dagstrand
- Fietscrossbaan
- Horecaterras Grillo (tijdens openingstijden en uitsluitend met aanmelding)
- Horecaterras La Selva Food & Drinks (tijdens openingstijden en uitsluitend met aanmelding)

Waterpret

Buitengolfslagbad
Geopend vanaf uiterlijk 12 mei a.s. voor recreatief zwemmen. Wij behouden ons het recht voor om de faciliteit bij te grote drukte tijdelijk te sluiten.

Subtropisch zwembad
Tot nader order gesloten.

Roeivijver / dagstrand
Deze faciliteiten zijn - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Waterspeeltuin buiten
Deze faciliteit is - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Recreatieteam

Activiteiten van het recreatieteam
Wij bieden een aangepast recreatieprogramma aan tijdens je verblijf. Het volledige programma is in de buitenlucht. Ook zijn er enkele online activiteiten beschikbaar. Het aangepaste  programma is te bekijken via de gratis Leistert app of via www.leistert.nl/recreatieprogramma.

Het Klushuis
Alleen geopend voor ondersteuning bij recreatie-activiteiten. Zie voor meer informatie de omschrijvingen van de activiteiten in het recreatieprogramma. Volg de aanwijzingen ter plaatse.

Aventuria
Alleen geopend voor ondersteuning bij recreatie-activiteiten. Zie voor meer informatie de omschrijvingen van de activiteiten in het recreatieprogramma. Volg de aanwijzingen ter plaatse.

Spelen en hyperbowling

Hyperbowling
Tot nader order gesloten.

La Selva Playground
Tot nader order gesloten.

Indoor speeltuin op de Plaza
Tot nader order gesloten.

Horeca

Restaurant Grillo
Tot nader order gesloten. Deze ruimte fungeert als wachtruimte voor het afhalen van maaltijden bij Via Verde To Go.

Terras restaurant Grillo
Geopend, voor maximaal 50 personen gelijktijdig. Gebruik maken van het terras kan uitsluitend mét aanmelden en aanmelden is alleen ter plekke mogelijk. Reserveren vooraf is niet mogelijk. Wij hanteren op het terras de menukaart van Via Verde.

Check de Leistert app of www.leistert.nl/contact voor actuele openingstijden.

Restaurant Via Verde
Tot nader order gesloten.

Via Verde To Go
Het afhalen van pizza's, pasta’s is tijdens openingstijden mogelijk bij Via Verde To Go.

Bestellingen plaatsen en afhalen kan online via https://www.leistert.nl/via-verde-to-go of vanuit het bestelpunt gelegen bij de ingang van Grillo (bij het buitenterras).

In Grillo is een wachtruimte aanwezig (maximaal 30 personen, exclusief personeel). Is de wachtruimte vol, wacht dan onder de parasol op het terras.

Bij het bestellen/afhalen vragen wij je om met één persoon te komen en de informatieborden ter plaatsen te volgen.

La Selva Food & Drinks
Tot nader order gesloten.

Terras La Selva Food & Drinks
Tot nader order gesloten.

Cafetaria Mr. Friet
Geopend voor afhalen. Het terras van Mr. Friet blijft gesloten. Check de openingstijden van Mr. Friet in de Leistert app of via www.leistert.nl/contact.

Update 21-04-2021, 13.20uur

Wat is wel en niet mogelijk qua verblijf? (geldig voor alle aankomsten t/m 10 mei 2021)

Een reisgezelschap dat als één huishouden wil verblijven is van harte welkom om hun vakantie te vieren.

Bestaat je reisgezelschap (voor wat betreft alle personen ouder dan 12 jaar) uit meer dan één huishouden en meer dan 2 personen uit het andere huishouden, dan is een verblijf helaas niet toegestaan. Al deze gasten krijgen een e-mail gestuurd met meer informatie over de omboek- en/of annuleringsregelingen.

Belangrijk: voor alle reserveringen met een aankomstdatum t/m 10 mei 2021 (ook gezelschappen die wél zouden mogen komen), geldt de omboek- en/of annuleringsregeling vanwege de sluiting van faciliteiten.

Voor alle reserveringen met een aankomstdatum na 10 mei 2021 gelden op dit moment nog geen omboek- en/of annuleringsregelingen.


Openingstijden van onze faciliteiten

Actuele openingstijden vind je in de gratis Leistert app of op www.leistert.nl/contact

Regulier geopend, met in acht name van de richtlijnen van het RIVM:

- Receptie
- Adventure golfbaan
- Supermarkt
- Sportvelden en speellandschappen (buiten)
- Fiets- en skelterverhuur met gratis fiets- en wandelroutes
- Visvijver
- Roeivijver/dagstrand
- Fietscrossbaan
- Horecaterras Grillo (vanaf 28 april, tijdens openingstijden en uitsluitend met aanmelding)
- Horecaterras La Selva Food & Drinks (vanaf 28 april, tijdens openingstijden en uitsluitend met aanmelding)

Waterpret

Buitengolfslagbad
Tot nader order gesloten.

Subtropisch zwembad
Tot nader order gesloten.

Roeivijver / dagstrand
Deze faciliteiten zijn - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Waterspeeltuin buiten
Deze faciliteit is - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Recreatieteam

Activiteiten van het recreatieteam
Wij bieden een aangepast recreatieprogramma aan tijdens je verblijf. Het volledige programma is in de buitenlucht. Ook zijn er enkele online activiteiten beschikbaar. Het aangepaste  programma is te bekijken via de gratis Leistert app of via www.leistert.nl/recreatieprogramma.

Het Klushuis
Alleen geopend voor ondersteuning bij recreatie-activiteiten. Zie voor meer informatie de omschrijvingen van de activiteiten in het recreatieprogramma. Volg de aanwijzingen ter plaatse.

Aventuria
Alleen geopend voor ondersteuning bij recreatie-activiteiten. Zie voor meer informatie de omschrijvingen van de activiteiten in het recreatieprogramma. Volg de aanwijzingen ter plaatse.

Spelen en hyperbowling

Hyperbowling
Tot nader order gesloten.

La Selva Playground
Tot nader order gesloten.

Indoor speeltuin op de Plaza
Tot nader order gesloten.

Horeca

Restaurant Grillo
Tot nader order gesloten. Deze ruimte fungeert als wachtruimte voor het afhalen van maaltijden bij Via Verde To Go.

Terras restaurant Grillo
Het terras van Grillo is (vanaf 28 april) dagelijks geopend, voor maximaal 50 personen gelijktijdig. Gebruik maken van het terras kan uitsluitend mét aanmelden en aanmelden is alleen ter plekke mogelijk. Reserveren vooraf is niet mogelijk. Wij hanteren op het terras de menukaart van Via Verde.

Check de Leistert app of www.leistert.nl/contact voor actuele openingstijden.

Restaurant Via Verde
Tot nader order gesloten.

Via Verde To Go
Het afhalen van pizza's, pasta’s is tijdens openingstijden mogelijk bij Via Verde To Go.

Bestellingen plaatsen en afhalen kan online via https://www.leistert.nl/via-verde-to-go of vanuit het bestelpunt gelegen bij de ingang van Grillo (bij het buitenterras).

In Grillo is een wachtruimte aanwezig (maximaal 30 personen, exclusief personeel). Is de wachtruimte vol, wacht dan onder de parasol op het terras.

Bij het bestellen/afhalen vragen wij je om met één persoon te komen en de informatieborden ter plaatsen te volgen.

La Selva Food & Drinks
Tot nader order gesloten.

Terras La Selva Food & Drinks
Tot nader order gesloten.

Cafetaria Mr. Friet
Geopend voor afhalen. Het terras van Mr. Friet blijft gesloten. Check de openingstijden van Mr. Friet in de Leistert app of via www.leistert.nl/contact.

   

Update 14-04-2021, 10.14 uur

Wat is wel en niet mogelijk qua verblijf? (geldig voor alle aankomsten t/m 28 april 2021)

Een reisgezelschap dat als één huishouden wil verblijven is van harte welkom om hun vakantie te vieren.

Bestaat je reisgezelschap (voor wat betreft alle personen ouder dan 12 jaar) uit meer dan één huishouden en meer dan 1 persoon uit het andere huishouden, dan is een verblijf helaas niet toegestaan. Al deze gasten krijgen een e-mail gestuurd met meer informatie over de omboek- en/of annuleringsregelingen.

Belangrijk: voor alle reserveringen met een aankomstdatum t/m 28 april 2021 (ook gezelschappen die wél zouden mogen komen), geldt de omboek- en/of annuleringsregeling vanwege de sluiting van faciliteiten.

Voor alle reserveringen met een aankomstdatum na 28 april 2021 gelden op dit moment nog geen omboek- en/of annuleringsregelingen.

Openingstijden van onze faciliteiten

Actuele openingstijden vind je in de gratis Leistert app of op www.leistert.nl/contact

Regulier geopend, met in acht name van de richtlijnen van het RIVM:

- Receptie
- Adventure golfbaan
- Supermarkt
- Sportvelden en speellandschappen (buiten)
- Fiets- en skelterverhuur met gratis fiets- en wandelroutes
- Visvijver
- Roeivijver/dagstrand
- Fietscrossbaan

Waterpret

Buitengolfslagbad
Tot nader order gesloten.

Subtropisch zwembad
Tot nader order gesloten.

Roeivijver / dagstrand
Deze faciliteiten zijn - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Waterspeeltuin buiten
Deze faciliteit is - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Recreatieteam

Activiteiten van het recreatieteam
Wij bieden een beperkt en aangepast recreatieprogramma aan tijdens je verblijf. Het volledige programma is in de buitenlucht. Ook zijn er enkele online activiteiten beschikbaar. Het aangepaste  programma is te bekijken via de gratis Leistert app of via www.leistert.nl/recreatieprogramma.

Het Klushuis
Alleen geopend voor ondersteuning bij recreatie-activiteiten. Zie voor meer informatie de omschrijvingen van de activiteiten in het recreatieprogramma. Volg de aanwijzingen ter plaatse.

Aventuria
Alleen geopend voor ondersteuning bij recreatie-activiteiten. Zie voor meer informatie de omschrijvingen van de activiteiten in het recreatieprogramma. Volg de aanwijzingen ter plaatse.

Spelen en hyperbowling

Hyperbowling
Tot nader order gesloten.

La Selva Playground
Tot nader order gesloten.

Indoor speeltuin op de Plaza
Tot nader order gesloten.

Horeca

Restaurant Grillo
Tot nader order gesloten. Deze ruimte fungeert als wachtruimte voor het afhalen van maaltijden bij Via Verde To Go.

Restaurant Via Verde
Tot nader order gesloten.

La Selva Food & Drinks
Tot nader order gesloten.

Via Verde To Go
Het afhalen van pizza's, pasta’s is tijdens openingstijden mogelijk bij Via Verde To Go. Tijdens sluitingsdagen van Mr. Friet is het afhalen van frietjes, snacks en ijsjes mogelijk via Via Verde To Go.

Bestellingen plaatsen en afhalen kan online via https://www.leistert.nl/via-verde-to-go of vanuit het bestelpunt gelegen bij de ingang van Grillo (bij het buitenterras).

In Grillo is een wachtruimte aanwezig (maximaal 30 personen, exclusief personeel). Is de wachtruimte vol, wacht dan onder de parasol op het terras.

Bij het bestellen/afhalen vragen wij je om met één persoon te komen en de informatieborden ter plaatsen te volgen.

Cafetaria Mr. Friet
Check de openingstijden van Mr. Friet in de Leistert app of via www.leistert.nl/contact.
Indien Mr. Friet gesloten is kun je frietjes, snacks en ijsjes afhalen bij Via Verde To Go.

Update 24-03-2021, 09.55 uur

Wat is wel en niet mogelijk qua verblijf? (geldig voor alle aankomsten t/m 20 april 2021)

Een reisgezelschap dat als één huishouden wil verblijven is van harte welkom om hun vakantie te vieren.

Bestaat je reisgezelschap (voor wat betreft alle personen ouder dan 12 jaar) uit meer dan één huishouden en meer dan 1 persoon uit het andere huishouden, dan is een verblijf helaas niet toegestaan. Al deze gasten krijgen een e-mail gestuurd met meer informatie over de omboek- en/of annuleringsregelingen.

Belangrijk: voor alle reserveringen met een aankomstdatum t/m 20 april 2021 (ook gezelschappen die wél zouden mogen komen), geldt de omboek- en/of annuleringsregeling vanwege de sluiting van faciliteiten.

Voor alle reserveringen met een aankomstdatum na 20 april 2021 gelden op dit moment nog geen omboek- en/of annuleringsregelingen.

Openingstijden van onze faciliteiten

Actuele openingstijden vind je in de gratis Leistert app of op www.leistert.nl/contact

Regulier geopend, met in acht name van de richtlijnen van het RIVM:

- Receptie
- Midgetgolfbaan
- Supermarkt
- Sportvelden en speellandschappen (buiten)
- Fiets- en skelterverhuur met gratis fiets- en wandelroutes
- Visvijver
- Roeivijver/dagstrand
- Fietscrossbaan

Waterpret

Buitengolfslagbad
Tot nader order gesloten.

Subtropisch zwembad
Tot nader order gesloten.

Roeivijver / dagstrand
Deze faciliteiten zijn - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Waterspeeltuin buiten
Deze faciliteit is - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Recreatieteam

Activiteiten van het recreatieteam
Wij bieden een beperkt en aangepast recreatieprogramma aan tijdens je verblijf. Het volledige programma is in de buitenlucht. Ook zijn er enkele online activiteiten beschikbaar. Het aangepaste  programma is te bekijken via de gratis Leistert app of via www.leistert.nl/recreatieprogramma.

Het Klushuis
Alleen geopend voor ondersteuning bij recreatie-activiteiten. Zie voor meer informatie de omschrijvingen van de activiteiten in het recreatieprogramma. Volg de aanwijzingen ter plaatse.

Aventuria
Alleen geopend voor ondersteuning bij recreatie-activiteiten. Zie voor meer informatie de omschrijvingen van de activiteiten in het recreatieprogramma. Volg de aanwijzingen ter plaatse.

Spelen en hyperbowling

Hyperbowling
Tot nader order gesloten.

La Selva Playground
Tot nader order gesloten.

Indoor speeltuin op de Plaza
Tot nader order gesloten.

Horeca

Restaurant Grillo
Tot nader order gesloten. Deze ruimte fungeert als wachtruimte voor het afhalen van maaltijden bij Via Verde To Go.

Restaurant Via Verde
Tot nader order gesloten.

La Selva Food & Drinks
Tot nader order gesloten.

Via Verde To Go
Het afhalen van pizza's, pasta’s is dagelijks mogelijk bij Via Verde To Go. Van maandag t/m donderdag is het afhalen van frietjes, snacks en ijsjes mogelijk via Via Verde To Go (in het weekend via Mr. Friet)

Bestellingen plaatsen en afhalen kan online via https://www.leistert.nl/via-verde-to-go of vanuit het bestelpunt gelegen bij de ingang van Grillo (bij het buitenterras).

In Grillo is een wachtruimte aanwezig (maximaal 30 personen, exclusief personeel). Is de wachtruimte vol, wacht dan onder de parasol op het terras.

Bij het bestellen/afhalen vragen wij je om met één persoon te komen en de informatieborden ter plaatsen te volgen.

Cafetaria Mr. Friet
Gedurende het weekend (van vrijdag t/m zondag) is het afhalen van frietjes, snacks en ijsjes mogelijk bij Mr. Friet.

Update 09-03-2021, 08.55 uur

Wat is wel en niet mogelijk qua verblijf? (geldig voor alle aankomsten t/m 30 maart 2021)

Een reisgezelschap dat als één huishouden wil verblijven is van harte welkom om hun vakantie te vieren.

Bestaat je reisgezelschap (voor wat betreft alle personen ouder dan 12 jaar) uit meer dan één huishouden en meer dan 1 persoon uit het andere huishouden, dan is een verblijf helaas niet toegestaan. Al deze gasten krijgen een e-mail gestuurd met meer informatie over de omboek- en/of annuleringsregelingen.

Belangrijk: voor alle reserveringen met een aankomstdatum t/m 30 maart 2021 (ook gezelschappen die wél zouden mogen komen), geldt de omboek- en/of annuleringsregeling vanwege de sluiting van faciliteiten.

Voor alle reserveringen met een aankomstdatum na 30 maart 2021 gelden op dit moment nog geen omboek- en/of annuleringsregelingen.

Uitzondering voor Belgische gasten

Belgische gasten mogen niet naar Nederland reizen t/m 18 april, de omboek- en annuleringsvoorwaarden gelden om die reden voor Belgische gasten t/m aankomstdatum 18 april.

Openingstijden van onze faciliteiten

Actuele openingstijden vind je in de gratis Leistert app of op www.leistert.nl/contact

Regulier geopend, met in acht name van de richtlijnen van het RIVM:

- Receptie
- Midgetgolfbaan
- Supermarkt
- Sportvelden en speellandschappen (buiten)
- Fiets- en skelterverhuur met gratis fiets- en wandelroutes
- Visvijver
- Roeivijver/dagstrand
- Fietscrossbaan

Waterpret

Buitengolfslagbad
Tot nader order gesloten.

Subtropisch zwembad
Tot nader order gesloten.

Roeivijver / dagstrand
Deze faciliteiten zijn - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Waterspeeltuin buiten
Deze faciliteit is - gedurende openingstijden - vrij toegankelijk met behulp van je vakantiepasje. Houd 1,5 meter afstand! Wij behouden ons het recht om bij een té grote drukte toelating tijdelijk te weigeren.

Recreatieteam

Activiteiten van het recreatieteam
Wij bieden een beperkt en aangepast recreatieprogramma aan tijdens je verblijf. Het volledige programma is in de buitenlucht. Ook zijn er enkele online activiteiten beschikbaar. Het aangepaste  programma is te bekijken via de gratis Leistert app of via www.leistert.nl/recreatieprogramma.

Het Klushuis
Alleen geopend voor ondersteuning bij recreatie-activiteiten. Zie voor meer informatie de omschrijvingen van de activiteiten in het recreatieprogramma. Volg de aanwijzingen ter plaatse.

Aventuria
Alleen geopend voor ondersteuning bij recreatie-activiteiten. Zie voor meer informatie de omschrijvingen van de activiteiten in het recreatieprogramma. Volg de aanwijzingen ter plaatse.

Spelen en hyperbowling

Hyperbowling
Tot nader order gesloten.

La Selva Playground
Tot nader order gesloten.

Indoor speeltuin op de Plaza
Tot nader order gesloten.

Horeca

Restaurant Grillo
Tot nader order gesloten. Deze ruimte fungeert als wachtruimte voor het afhalen van maaltijden bij Via Verde To Go.

Restaurant Via Verde
Tot nader order gesloten.

Via Verde To Go
Het afhalen van pizza's, pasta’s, frietjes en snacks is dagelijks mogelijk bij Via Verde To Go.

Bestellingen plaatsen en afhalen kan online via https://www.leistert.nl/via-verde-to-go of vanuit het bestelpunt gelegen bij de ingang van Grillo (bij het buitenterras).

In Grillo is een wachtruimte aanwezig (maximaal 30 personen, exclusief personeel). Is de wachtruimte vol, wacht dan onder de parasol op het terras.

Bij het bestellen/afhalen vragen wij je om met één persoon te komen en de informatieborden ter plaatsen te volgen.

La Selva Food & Drinks
Tot nader order gesloten.

Cafetaria Mr. Friet
Tot nader order gesloten. Frietjes en snacks kunnen worden afgehaald bij Via Verde To Go.