Aantrekkelijke korting in de herfstvakantie

Recreatiepark de Leistert is een uitstekende locatie om van je herfstvakantie in 2019 te kunnen gaan genieten. Heerlijk de nazomer doorbrengen met je gezin of familie. Recreatiepark de Leistert zorgt ervoor dat je een unieke herfstperiode beleefd. 

Op zowel de camping als op Buitenhof de Leistert gelden voor de herfstvakantie aantrekkelijke last minute kortingen die wel op kunnen lopen tot 35%. Zo kun je intens gaan genieten in een luxe bungalow of kun je deze kleurrijke dagen doorbrengen in een sfeervolle Leistert Lodge.

Bekijk hier alle last minutes

Ook tijdens de herfstvakantie volop faciliteiten en acitiviteiten

Recreatiepark de Leistert staat bekend om hun rijkdom aan faciliteiten. Daarom is het tijdens de herfstvakantie haast onmogelijk om je te vervelen. Zo heb je de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van alle faciliteiten die het park te bieden heeft. Ook is het recreatieprogramma tijdens de herfstvakantie tot aan de nok toe gevuld met super vette activiteiten. 

Valt het weer tijdens de herfstvakantie een beetje tegen? Wees niet getreurd. Bij Recreatiepark de Leistert zijn genoeg indoor-faciliteiten te vinden. Zo kun je op ontdekkingsreis gaan in onze indoor speeljungle, een heerlijk potje bowlen of een duik nemen in ons subtropisch zwembad.

Bekijk alle faciliteiten

Waarom in de herfstvakantie naar de Leistert?

  • ADAC Superplatz - 2018
  • ANWB Topcamping - 2018
  • Camping van het Jaar - 2019
  • Beste vakantiepark van Nederland - 2018
  • Uitgebreid recreatieprogramma
  • Avontuurlijke indoor speeljungle
  • Gratis toegang tot groot faciliteitenaanbod
  • Subtropisch zwembad, buitenbad, waterspeeltuin en dagstrand

De omgeving rondom Recreatiepark de Leistert

Maak tijdens je verblijf in de herfstvakantie bij de Leistert kennis met de omgeving die de regio rondom het park te bieden heeft. Maak bijvoorbeeld een heerlijke herfstwandeling in Natuurgebied Leudal dat vlakbij het park gelegen ligt.

Het is ook zeker aan te raden om het modernste kasteel van Nederland te ontdekken namelijk Kasteel de Keverberg in Kessel. Hou je van shoppen? Dan is het Designer Outlet in Roermond "the place to be". Dit shoppingcenter staat bekend om exclusieve merken zoals: Gucci, Prada en Armani. 

Bekijk alle omgevingsinformatie