Sluiten

Service bericht

Tot 27 maart vindt er onderhoud plaats aan de Plaza en enkele horecafaciliteiten.

Lees hier meer

Kerstvakantie 2019

Gave aanbiedingen voor de Kerstvakantie in 2019

Tijdens de Kerstvakantie in 2019 kun je bij Vakantiepark de Leistert met aantrekkelijke korting genieten van de mooiste tijd van het jaar. Breng deze sfeervolle dagen door met je familie of gezin in een prachtige bungalow. Tijdens de koude kerstavonden lekker samen spelletjes doen en heerlijk opwarmen in de sauna of whirlpool. Kortom, een heerlijk vakantiegevoel!

Tijdens de vakantie tijdens kerst geldt een aantrekkelijke last minute kortingen die op kunnen lopen tot maar liefst 35% op je verblijf. 

Bekijk alle Kerstaanbiedingen

Vervelen in de Kerstvakantie is haast niet mogelijk!

Als je de Kerstdagen doorbrengt bij Vakantiepark de Leistert heb je echt dé ideale locatie uitgekozen. Tijdens deze mooie dagen kun je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die het park te bieden heeft. Verder is het recreatieprogramma tot aan de nok toe gevuld met activiteiten voor jong en oud waar je gratis aan kunt deelnemen. Meer plezier kun je toch niet hebben!

Ga tijdens je verblijf met de Kerstdagen op ontdekkingsreis in de indoor speeljungle, gooi een strike op de bowlingbaan of maak een bommetje in ons subtropisch zwembad!

Heb je honger gekregen? Geen paniek! Tijdens deze koude periode kun je een heerlijke snack score bij Mr. Friet of heerlijk genieten van een kerstdiner bij La Selva Food & Drinks.

Waarom naar de Leistert in de Kerstvakantie?

  • Beste bungalowpark van Nederland - 2018
  • Beste vakantiepark van Nederland - 2018
  • Uitgebreid recreatieprogramma
  • Gratis toegang tot groot faciliteitenaanbod
i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.

De prachtige omgeving rondom de Leistert

Op het moment dat je verblijft tijdens de Kerstdagen op Vakantiepark de Leistert heb je alles voorhanden voor een prettige vakantie. Echter het is zeker aan te raden om de omgeving rondom het park te verkennen.

Bezoek bijvoorbeeld het beestachtig leuke GaiaZOO, waar je in één dag de hele wereld ontdekt! Ga opzoek naar de magie in Attractiepark Toverland of ga shoppen in het Designer Outlet in Roermond. Bent je geïnteresseerd in het bezoeken van kastelen? Dan zijn Kasteel de Keverberg of Kasteel Hoensbroek op steenworpafstand te bereiken vanaf de Leistert.