Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 21-08-2020, 14.15 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

KidsVakantiegids Winteraanbieding!

30% korting op de bungalowtypes
5C, 5CK, 7L & 7LK

Deze aanbieding is geldig tijdens de verblijfsperiode van 6 november t/m 20 december 2020. Nergens zijn de prijzen goedkoper!

Hoe kan ik van dit aanbod gebruik maken?!

Kies hier beneden uit één van de beschikbare bungalows binnen deze actie en boek eenvoudig online. Twijfel niet te lang, er zijn een beperkt aantal bungalows beschikbaar en vol = vol!

Handig: bij het maken van een online boeking wordt de korting op de huursom automatisch toegepast. De trouwe gasten korting voegt onze receptie na afronding van de boeking handmatig voor je toe.

Over Buitenhof de Leistert

Tijdens de winterperiode overnachten in een bungalow op Buitenhof is op zich al genieten, maar ook de parkfaciliteiten zijn er op gericht om je ook in de winter een zeer complete vakantie te kunnen bieden.

Tijdens de koude wintermaanden is het in de bungalows van het type "Luxe" extra genieten in de sauna en whirlpool. In de VIP en Wellness uitvoering kruip je lekker bij de warme sfeerhaard en in de Buitenleven bungalows sta je eerste rand bij het kijken naar het vuurwerk. Houtkacheltje aan, een winter bbq en goed gezelschap houden je warm!

In de overdekte Plaza is het altijd aangenaam. Hier vind je o.a. 2 restaurants, een bowlingbaan, indoor speeltuin, de supermarkt en het Kinder"Kantoor". Natuurlijk mag een potje bowlen en de nodige waterpret niet ontbreken, en ieder avontuurlijk kind wil zonder twijfel op expeditie in de indoor speeltuin.

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek