Sluiten

Info Coronavirus

Laatste update: 15-01-2022, 11.00uur

Bekijk alle Corona updates

De meest gestelde Coronavragen én antwoorden

Zwemfeestje

Plons, jij bent de ster van de dag!

Ben je bijna jarig en op zoek naar een leuk zwemfeestje in Limburg? Kom dan zwemmen bij de Leistert, gaaf!

Tijdens het kinderfeestje mag je gebruik maken van het zwembad en de waterspeeltuin, en gaan jullie een activiteiten in het zwembad doen. Leuk hè?!

Zwemfeestjes zijn te reserveren op woensdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen vanaf 13.00 uur buiten de schoolvakanties. Zwemfeestjes kunnen tot 3 weken voor de gewenste datum geboekt worden met een maximum van 14 kinderen.

  • De buitenfaciliteiten (golfslagbad, roei-speelvijver en waterspeeltuin) zijn uitsluitend bij mooi weer geopend. Golfslagbad van ca. half mei tot begin september)

Verplicht gebruik drijfmiddelen
Kinderen die niet in het bezit zijn van Zwemdiploma A (NL), Zwemdiploma 200 meter (BE), of zwemdiploma Brons (DE) of volgens de beoordeling van onze toezichthouder niet zelfstandig kunnen zwemmen zijn verplicht om drijfmiddelen te dragen.

Tijdens de Nederlandse en Belgische schoolvakanties kunnen er geen kinderfeestjes georganiseerd worden i.v.m. de drukte!

Reserveren? Bel +31 (0)475 49 30 30 

Wat mag je verwachten van een zwemfeestje?

Een zwemfeestje bij de Leistert bestaat uit:

- Entree tot het subtropisch zwembad en waterspeeltuin
- Een leuke activiteit in het zwembad
- Frietjes met een snack naar keuze
- Onbeperkt ranja voor alle kinderen
- Verrassing voor de jarige

Tarieven zwembadfeestje

Een zwemfeestje kost € 10.95 per persoon voor het binnenbad. Begeleiders betalen € 10.75 en krijgen hiervoor een kopje koffie of thee, frietjes met een snack naar keuze en kunnen meezwemmen met de kinderen. 

Het is ook mogelijk om een zwemfeestje te combineren met een bootcamp of de speeljungle. Een bootcamp en zwemmen feestje kost € 16.95 per persoon. Begeleiders betalen € 10.75 en mogen dan meezwemmen. Een speeljungle en zwemmen feestje kost € 16.45 per persoon. Begeleiders betalen € 10.75 en hiervoor mogen ze meezwemmen. 

*Wij gaan er vanuit dat begeleiders niet meedoen met de andere activiteiten.

Dit feestje reserveren? Bel +31 (0)475 49 30 30