Bootcampfeestje

Ben je bijna jarig en op zoek naar een leuk feestje in Limburg? Boek dan het bootcampfeestje bij de Leistert, gaaf! Jij hebt het stoerste feestje van allemaal!

Een bootcampfeestje bij de Leistert bestaat uit:

√ Bootcampen met al je vrienden, durf jij?
√ Frietjes met een snack naar keuze
√ Ranja bij ontvangst en bij de frietjes
√ Verrassing voor de jarige

Bootcampfeestjes zijn te reserveren op alle woensdagen, vrijdagen, zaterdag en zondagen vanaf 13.00 uur buiten de schoolvakanties. Bootcampfeestjes kunnen tot minimaal 3 weken voor de gewenste datum geboekt worden tot een maximum van 14 kinderen. In verband met de bootcampbaan is er helaas maar 1 bootcampfeestje per dag mogelijk.

Een bootcampfeestje kost € 10,95 per persoon.
Begeleiders betalen € 5,25 en krijgen hiervoor 1 consumptiebon voor koffie/thee en frietjes met snack naar keuze. Wij gaan er vanuit dat begeleiders niet meedoen met de activiteit.

De bootcamp duurt ca. 1 uur waarbij de deelnemers een obstakelparcours afleggen in groepen. Hierbij moeten de deelnemers o.a. tijgeren, over autobanden rennen, squatten, opdrukken etc. Het wordt een echt competitieve work-out. 

Telefonisch reserveren via 0475-493030 (receptie de Leistert), of stuur een e-mail naar zwembad@leistert.nl o.v.v. gewenste datum, aantal kinderen, aantal volwassenen begeleiders, naam jarige, geboortedatum jarige en je adresgegevens.

Tijdens de Nederlandse en Belgische schoolvakanties kunnen er geen kinderfeestjes georganiseerd worden i.v.m. de drukte!