Buitenzwembad

Het verwarmde buitenzwembad op Recreatiepark de Leistert is zondermeer spectaculair te noemen. Het is een heerlijk buitenzwembad in Limburg met voor de kleintjes een peuterbad. Een flinke deining maakt het zwemavontuur compleet. Even niet wiebelen op de golven? Een gave glijbaan nodigt je uit om er keer op keer weer uit om er vanaf te gaan. Glijplezier!

Naast het buitengolfslagbad ligt een roeivijver met dagstrand, waaraan de grote speeltuin grenst. Heerlijk dobberen in het natuurwater. Maar er is nog meer speelplezier! Niet alleen in het water, maar ook op het water en op het strand kun je je uitleven. In het zand vind je diverse speelelementen om lekker te kliederen met water en zand en de avonturier klimt via een aantal stappaaltjes naar het vlotje... hou jij droge voeten? Altijd al pappa of mamma nat willen spuiten? Dat kan met de water-shooters op de steiger, knallen maar!

Uiteraard mag je ook gewoon gebruik maken van de speeltuin. Hier kunnen de kinderen tussendoor heerlijk klimmen, klauteren en ravotten.

√ Verwarmd golfslagbad (40x15 meter)
√ Waterglijbaan                                      
√ Peuterbad                                        
√ Buitenbad periode: mei tot september 
√ WC, douches en kluisjes 
√ Ligweide                                      
√ Roei/zwemvijver met strand 
√ Grote speeltuin

Verplicht gebruik drijfmiddelen
Kinderen die niet in het bezit zijn van Zwemdiploma A (NL), Zwemdiploma 200 meter (BE), of zwemdiploma Brons (DE) of volgens de beoordeling van onze toezichthouder niet zelfstandig kunnen zwemmen zijn verplicht om drijfmiddelen te dragen.

Het buitengolfslagbad is geopend vanaf mei tot september! 

Tarieven subtropisch zwembad

 

Dagbezoek subtropisch zwembad (tot/met 2 jaar gratis) €9,00
Dagbezoek buitenbad en speeltuin €5,00
Dagbezoek speeltuin (bij gesloten buitenbad) €4,00
Dagbezoek subtropisch zwembad, buitenbad en speeltuin €12,00

Groepstarieven

Voor groepen tot 20 personen geldt het reguliere entreetarief. Wil je komen met een grotere groep, neem dan contact op via zwembad@leistert.nl, we bekijken graag de mogelijkheden.
In juli en augustus laten wij geen groepen toe in verband met drukte op het park.

10-badenkaart                                         

10x toegang tot het subtropisch zwembad €81,00
10x toegang tot het buitenbad (golfslagbad, speel-roeivijver en speeltuin €45,00