Dagrecreatie

Tijd om te ontspannen, tijd om er even lekker tussenuit te gaan. Bij de Leistert zit je goed! Zowel bij goed als bij slecht weer is er van alles te doen. Lekker zwemmen in het buitenbad en roeivijver, klimmen en klauteren in de speeltuin of een balletje gooien bij de bowling.

 

Let op: in de periode van 12-11 tot 14-12 zijn zowel het bassin met de smalle glijbaan alsook het kleuterbad en de bubbelbaden gesloten i.v.m. werkzaamheden aan het plafond. Het andere bassin (lagunabad met brede familieglijbaan) is wel gewoon geopend. Doorgang naar het horecaterras is door de werkzaamheden onmogelijk, dus ook dat is tijdelijk gesloten.

Bowlingbanen

Op de Plaza kun je gebruik maken van onze bowlingbanen. Het meest gewaardeerde spel voor jong en oud op vakantie! Gooi jij de eerste strike?!

Meer over de bowlingbanen

Buitenzwembad

Deinen op de golven, zo snel mogelijk van de glijbaan en met de kleintjes in het kleuterbad, dat is zwemplezier bij de Leistert!

Meer over het buitenzwembad

Subtropisch zwembad

Het mooie subtropisch zwembad in Limburg van de Leistert is een bezoekje meer dan waard. Weer of geen weer, spetteren en ravotten in het water kan hier altijd.

Meer over het zwembad

Speeltuin

De Leistert heeft een top speeltuin waarin je niet uitgespeeld raakt. Klimmen, klauteren, hangen, glijden, balanceren en schommelen: klim er maar in als je durft!

Meer over de speeltuin