Medewerker snackbar

Vaak hollen, soms stilstaan, heel afwisselend: het werk van de Medewerker Snackbar is elke dag anders. Zo heb je het ene moment contact met onze gasten als je de bestellingen opneemt. Het volgende moment bereid je de perfecte hamburger op de bakplaat en vul je de frituur met verse frites. Hier regel je van A tot Z alles; van gastheer/gastvrouw tot kok en schoonmaak.

Tussendoor kunnen we rekenen op de 110% inzet die je toont bij het:

  • Afrekenen van bestellingen
  • Controleren en aanvullen van de voorraad
  • Opruimen en schoonmaken van de keukenapparatuur en werkomgeving
  • Overtreffen van de verwachtingen van de gasten van onze snackbar

Dit breng je mee naar Mr. Friet!
Of je nu die hamburger bakt of een bestelling opneemt: gastvrijheid en servicegerichtheid zijn jouw vaste ingrediënten.

Je haalt veel energie uit samenwerken met leeftijdsgenoten en beschikt over:

  • Een vmbo-diploma
  • Enige ervaring als medewerker snackbar, cafetariamedewerker of horecamedewerker
  • Kennis van sociale hygiëne
  • De bereidheid om te werken in een vast rooster en weekenddiensten

Je weet op handige wijze met al onze gasten te communiceren, soms met wat woordjes Duits of Engels, maar voornamelijk in het Nederlands.

Je moet na korte inwerkperiode zelfstandig en in tijd van drukte zelfstandig kunnen werken maar zeker ook als onderdeel van ons gezellige team.