Ga direct naar:

Er even lekker tussenuit!

Golfbanen

Even heerlijk ontspannen tijdens een potje golfen? Dat kan voor de golfliefhebber al op korte reisafstand van de Leistert. Van beginneling tot aan ervaren golfer, voor ieder niveau is er wel een golfbaan te vinden.

Golfodôme (voor de beginner)

Voor de beginner is Golfodôme in Reuver de ideale baan om kennis te maken met golf. Met lengtes variërend tussen de 35 en 73 meter is deze 18-holes golfbaan geschikt voor iedereen. Je kunt al terecht bij Golfodôme vanaf 12 jaar. Sta je voor het eerst met een golfclub in je handen, dan is de oefenbaan ideaal om je swing te oefenen. Heb je zelf geen golfclubs of ballen, dan zijn deze in bruikleen verkrijgbaar. Voor Golfodôme heb je geen golfvaardigheidsbewijs nodig. Kijk hier voor meer informatie over golfen bij Golfodôme.

De Peelse Golf (met GVB)

Als gevorderde golfer met Golfvaardigheidsbewijs (verplicht) kun je het beste terecht bij de Peelse Golf. Deze 18-holes golfbaan met A-status heeft een par van 72. Vanwege de baanbezetting is het wel verstandig om altijd vantevoren even telefonisch contact op te nemen. Het prachtig gelegen clubhuis met uitzicht op diverse holes beschikt over een eigen restaurant. Kijk hier voor meer informatie over golfen bij de Peelse Golf.

Golfdomein Kapelkeshof

Golfdomein Kapelkeshof is voor iedereen toegankelijk. De beginner kan hier zijn eerste stappen op de golfbaan zetten. Na het volgen van een korte golfinstructie mag je op de golfbaan zelfstandig spelen. De 18-holes golfbaan heeft holes met afstanden tussen de 40 en 154 meter. Voor de ervaren golfer is de baan geschikt om aan het korte spel te werken. Met de moeilijke greens en lastige bunkers zal ook de ervaren golfer zijn beste spel moeten laten zien. Als ervaren golfer kun je ook terecht op de solarisbaan. Deze 9-holes baan wordt gekenmerkt door smalle fairways en uitdagende greens. Deze baan is alleen voor golfers met baanpermissie of een handicap van minimaal 54. Golfvaardigheidsbewijs is niet nodig bij Kapelkeshof en clubs en ballen zijn in bruikleen verkrijgbaar. Kijk hier voor meer informatie over golfen bij Kapelkeshof.