Ga direct naar:

Er even lekker tussenuit!

vakantiehuizen

Boeken in 2016 Boeken in 2017

Soort verblijf

 

Aantal personen

5 persoons Bungalow

Bungalow_Limburg_Leistert_5L_overzicht.jpg

Fraaie vrijstaande vakantieboerderijen voor 5 personen van ca. 87m². De bungalow staat op een royaal kavel en de oprit biedt ruimte voor 2 auto's. 

6 persoons Bungalow VIP

Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_6VIP_Overzicht.jpg

Superluxe vrijstaande vakantieboerderij voor 6 personen van 103 m². Een heerlijke royale tuin met overdekt terras (met terrasverwarming). Alle ingrediënten voor een VIP-vakantie!
 

7 persoons Bungalow

Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_7L_overzicht.jpg

Royale vrijstaande vakantieboerderij voor 7 personen van 103 m². Met opa en oma op vakantie (slaap- en aparte badkamer op begane grond), of een extra logeetje? Dan is deze mooie bungalow ideaal!

9 persoons Bungalow

Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_9L_Overzicht.jpg

Een groot gezellig familiehuis voor 9 personen van 122 m². Bij uitstek geschikt voor vakanties met meer generaties of twee gezinnen. Samen op vakantie, maar toch alle ruimte!

11 persoons Bungalow

Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_11L_Overzicht.jpg

Een heerlijk vakantiehuis voor maar liefst 11 personen van 150 m². In welke samenstelling je ook op vakantie komt, in dit huis heeft iedereen de ruimte.

13 persoons Bungalow

Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_13L_Overzicht.jpg

Vakantie voor de hele familie, dat is een verblijf in deze grote en comfortabele groepsaccommodatie. Heerlijk royaal, dus met voldoende ruimte voor iedereen.

18 persoons bungalow

18-Persoons-bungalow.jpg

NIEUW! Vanaf 30 september beschikt Buitenhof de Leistert over zeer fraaie groepsaccommodaties, uiteraard gebouwd in de kenmerkende Limburgse boerderijstijl. Een ideale bungalow voor vakantie met de hele familie!

Chalets Heihorst

1507 Camping-de-Leistert (15).jpg

Comfortabel en gezellig op een veldje. Met een leuk speelhoekje in het midden van het veld, is dit zeker ook een lekker plekje voor de kids.

Comfort kampeerplaatsen | Autovrij

1507 Camping-de-Leistert (7).jpg

Op zoek naar échte rust? De autovrije kampeerplaatsen bieden je alle rust en comfort die je zoekt. En niet te vergeten, meer veiligheid voor de kinderen. Die kunnen lekker ongestoord spelen.

Comfort kampeerplaatsen | Met auto

1507 Camping-de-Leistert (83).jpg

Voorzien van alle gemak en lekker ruim. Op veldjes met leuke speelhoekjes of in laantjes voor wat meer privacy, zonnig of rustig in het groen gelegen, het kan allemaal!

Comfort kampeerplaatsen | Met huisdier

1507 Camping-de-Leistert (4).jpg

Kamperen met je trouwe viervoeter, het kan op het Reppel-gedeelte op de camping. Op het veld zijn diverse voorzieningen getroffen zoals een hondenuitlaatplaats en een buitendouche.

Comfortplaats kampeerplaats | Met boom/speelhuisjes

1507 Camping-de-Leistert (27).jpg

Op veld Zomerhof sta je gezellig met z'n allen op een veldje. In het midden van de velden zijn diverse speelelementen toegevoegd. Er zijn zelfs enkele boom/speelhutten geplaatst!

Glamping Tent

Glamping-Tent-Overview.jpg

Met ingang van seizoen 2016 beschikbaar: De Glamping Tent. Zo stoer als een safaritent, zo comfortabel als een huis. Dat is avontuurlijk kamperen met een luxe twist!

Jaarplaatsen

Camping_Leistert_Jaarplaats_overzicht.jpg

Een heel jaar lang genieten van je eigen vakantieplekje! Het échte campinggevoel, met de gezelligste buren van Nederland.

Kampeerplaatsen met Privé Sanitair

1507 Camping-de-Leistert (80).jpg

Een fantastische combinatie! Traditioneel kamperen, met een luxe twist. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit met douche, toilet, wastafel en vaatwasser!

Leistert Cabins

Glamping_Nederland_Leistert_6.jpg

Glamping, het is ook mogelijk voor één nachtje! Laat je verrassen door deze unieke nieuwe overnachtingsmogelijkheden op de Leistert, voor 2 of 4 personen.

Leistert Lodges

1507 Camping-de-Leistert (12).jpg

De meest luxe variant van de chalets op de Leistert. In een mooi kleurrijk straatje staan deze Leistert Lodges van ca 36 m².  

Seizoenplaatsen

Seizoenplaatsen_Kindercamping_Limburg_Leistert_Overzicht.jpg

Een heel seizoen lang genieten van vele mini- vakanties, dat is het ultieme onthaasten.
Dàt is een seizoenplaats op de Leistert.

Simple Camp chalet

Glamping_Limburg_Leistert_31.jpg

In samenwerking met  Simple Camp, mooie Midi Chalets voor 4 personen. Compact en toch compleet. En heerlijk robuust!

Simple Camp chalet met douche

Glamping_Limburg_Leistert_30.jpg

Een compact maar compleet chalets voor 4 personen. Het verschil met de gewone Simple Camp? Deze uitvoering heeft een eigen douche en toilet.

Standaard kampeerplaatsen

1507 Camping-de-Leistert (9).jpg

De meest eenvoudige kampeerplaatsen op de camping, ideaal voor back to basic kamperen. Dus ben jij die kampeerder die er nog lekker met een fiets en tentje op uit trekt. Dan hebben wij de goede plek voor jou!

Standaardplus kampeerplaatsen

1507 Camping-de-Leistert (31).jpg

Back to basic met een beetje meer luxe. Mooie plaatsen op veldjes of in laantjes, je hebt volop keuze, maar je staat altijd op een mooi plekje.

Verhuur particuliere stacaravans

Particuliere-verhuur.jpg

Een zeer gevarieerd aanbod, allemaal met hun eigen kenmerken en charmes. Veel eigenaren van een stacaravan of chalet verhuren hun kampeermiddel.