Ga direct naar:

Er even lekker tussenuit!

5 sterren camping met hond

Hondencamping_Limburg_Leistert_1.jpg

Op 5 sterren camping de Leistert is een verblijf met hond wel héél compleet. Dat is genieten van alle faciliteiten in een mooie bosrijke omgeving, en je hond gaat gezellig mee. Er even lekker tussenuit!

5 sterren camping de Leistert heeft de beschikking over kampeerplaatsen speciaal ingericht voor een verblijf met hond. Op veld Reppel sta je gezellig met alle hondenliefhebbers bij elkaar. Op het veld zijn diverse voorzieningen getroffen zoals een hondenuitlaatplaats en een buitendouche. Kamperen met je hond was nog nooit zo leuk!

Volop genieten, samen met je hond

Dankzij de ruime kampeerplaatsen, het enorme aanbod aan faciliteiten en de aantrekkelijke omgeving wordt het zonder meer genieten tijdens je verblijf op de Leistert.

Volop waterpret in het subtropisch zwembad, buitengolfslagbad en het dagstrand, een middag klimmen en klauteren in de uitdagende speeltuin of smakelijk genieten van de sfeervolle horeca. We laten je graag verrassen door de ontelbare mogelijkheden van een verblijf met hond op onze 5 sterren camping!

Bekijk alle faciliteiten
Boek direct

 

Omgeving van de 5 sterren camping

Een dagje uit tijdens je verblijf met hond op 5 sterren camping de Leistert is absoluut de moeite waard. De omgeving leent zich met drie nationale parken in de omgeving en een natuurgebied direct aan de achterzijde van het park perfect voor een mooie wandeling.

Ook liefhebbers van watersport, attractieparken of een avontuurlijkd dagje uit zitten goed bij de Leistert. Wat dacht je van attractiepark Toverland of de beestenbende van GaiaZoo?! 

Meer omgevingsinfoReserveer een verblijf met hond op 5 sterren camping de Leistert!


Comfort Kampeerplaats | Huisdiervriendelijk

1507 Camping-de-Leistert (4).jpg

Kamperen met je trouwe viervoeter, het kan op deze Comfort kampeerplaatsen. Op het veld zijn diverse voorzieningen getroffen zoals een honden uitlaatplaats en een hondendouche.


90-120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Huisdieren toegestaan

Standaard Plus Kampeerplaats | Huisdiervriendelijk

1507 Camping-de-Leistert (4).jpg

Kamperen met je trouwe viervoeter, het kan op deze Standaard Plus kampeerplaatsen. Op het veld zijn diverse voorzieningen getroffen zoals een honden uitlaatplaats en een hondendouche.


Parkeren op de plaats
ca. 90m² - 100 m²
10 ampère elektra
Huisdieren toegestaan