Ga direct naar:

Er even lekker tussenuit!

Actieve gezinsvakantie

Golfslagbad_Leistert_500.jpg

Je wilt er even lekker tussenuit en je houdt niet van die saaie vakanties met een boekje en een stretcher, maar van een actieve gezinsvakantie? Laat je verrassen door het Limburgse Recreatiepark de Leistert.

Actieve gezinsvakantie op de Leistert

Op de Leistert is vervelen een utopie. Zoveel faciliteiten en activiteiten, je hoeft het park niet eens te verlaten! Een actieve gezinsvakantie in onze luxe vakantie bungalows met fraai aangelegde, ruime tuin is een beleving op zich, evenals het traditioneel kamperen of het huren van een luxe Leisert Lodge, Chalet of Cabin.

Het recreatieteam neemt je kinderen tijdens weekenden en schoolvakanties mee op ontdekkingsreis over het park. Van klimrotsen en waterspelen tot handboogschieten en zeskampen, verveling komt bij de Leistert niet voor. Zelf de invulling van je actieve gezinsvakantie op de Leistert bepalen kan natuurlijk ook. Maak gerust gebruik van alle water- en sport & spel mogelijkheden. En ben je op zoek naar een echte kick, verken dan zeker de omgeving!

 

Bekijk alle faciliteiten 
Boek direct

Perfecte omgeving voor jouw actieve gezinsvakantie

In de omgeving van de Leistert wordt een actieve gezinsvakantie pas écht werkelijkheid. Het park is gelegen in natuurgebied het Leudal, ook wel 'De tuin van Limburg' genoemd. Hier kun je paardrijden of mooie wandel- en fietstochten ontdekken.

De echte avonturier en liefhebber van watersport gaat Flyboarden, wakeboarden of airstreamen bij Funbeach, terwijl de ander zich uitleeft in het klimpark van FunForest of de bossen van Speelpark Klein Zwitserland. De diversiteit is ongekend. We laten je graag verassen tijdens je actieve gezinsvakantie in Limburg.

 

Lees meer over de omgevingBoek nu een actieve gezinsvakantie!


Bungalow type 5 Luxe

Bungalow_Limburg_Leistert_5L_10.jpg

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (5C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-). 


3 slaapkamers
1 badkamer
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras

Bungalow type 7 Comfort

Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_7C-(12).jpg

Fraaie vrijstaande vakantieboerderij voor 7 personen van ca. 103m². De bungalow staat op een ruime kavel en is voorzien van het nodige comfort.

Het tarief is inclusief € 75,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 80,-). 


3 slaapkamers
2 badkamers
Flatscreen
Vloerverwarming
Vaatwasser

5 persoons Glamping Tent

Glamping-Tent-Overview.jpg

De Glamping Tent. Zo stoer als een safaritent, zo comfortabel als een huis. Dat is avontuurlijk kamperen met een luxe twist!

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.


2 slaapkamers
1 badkamer
Terras met meubilair
Keuken incl. koelkast
Kamperen in luxe

4 persoons Leistert Lodge

Stacaravan_huren_Limburg_Leistert_-(8).jpg

De meest luxe variant van de Lodge op de Leistert. In een mooi kleurrijk straatje staan deze Leistert Lodges van ca 36 m².

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.


2 slaapkamers
1 badkamer
Magnetron
Vaatwasser
Overdekt terras

Bungalow Type 8B Plus KS

20170726 - Roggel - Buitenhof De Leistert - Woning 326 - Gerlach Delissen Photography - 2.jpg

Vrijstaande vakantiebungalow voor acht personen van ca. 150m² in een kidsspecial uitvoering. De bungalow beschikt over vier slaapkamers met badkamer en suite. Het tarief is inclusief € 85,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 90,-) en kidsspecial toeslag.


4 slaapkamers
4 badkamers en suite
Flatscreen TV
Vaatwasser
Overdekt terras