Ga direct naar:

Er even lekker tussenuit!

Groepsaccommodatie Nederland

Geniet nu met de gehele familie van een van de mooiste groepsaccommodaties in Nederland. Deze luxe groepsaccommodaties zijn te vinden in het vijfsterren Recreatiepark de Leistert. 

Luxe groepsaccommodatie

Tijdens je vakantie is het fijn om te genieten van meer luxe en comfort. De groepsaccommodatie is gebouwd naar de oud Limburgse boerderijstijl en is voorzien van alle luxe. Zo beschikken de grote vakantieboerderijen van 13 -18 personen allemaal over een sauna, whirlpool en Playstation 3. Bovendien beschikken alle huizen over een overdekt terras, waardoor je ook in de regen lekker buiten kunt vertoeven.

Bestaat jouw gezelschap uit veel kinderen? Kies dan voor een luxe kindvriendelijke woning, waar extra rekening wordt gehouden met de veiligheid van kleine kinderen. Zo is de tuin bij deze huizen volledig omheind, staat er een bolderkar tot beschikking en staat er standaard een kinderbed, -stoel en -box. Erg handig!
 

Bekijk faciliteiten   Boek nu!

Faciliteiten Recreatiepark de Leistert

Recreatiepark de Leistert heeft veel faciliteiten voor iedere leeftijd. Lekker zwemmen in een van de zwembaden of de roei/speelvijver, spelen in de grote buitenspeeltuin of het indoorspeeltoestel in de plaza of een gezellig potje bowlen met de hele familie. Dit zijn slechts enkele van de vele faciliteiten van het park.

Bekijk parkfaciliteiten

Daguitstapjes

Het is altijd fijn om de omgeving van een park te ontdekken. In de nabije omgeving van Recreatiepark de Leistert is vanalles te beleven! Ontdek de verschillende natuurparken in de omgeving zoals bosgebied het Leudal of breng een bezoekje aan een van de Limburgse steden Roermond en Venlo. Ook attractiepark Toverland en dierentuin Gaia Zoo liggen binnen handbereik van het park. 

Meer informatie over omgevingBoek nu je favoriete groepsaccommodatie!


Bungalow type 18 Luxe Kindvriendelijk

20161025-Stef-Geraets-038.jpg

Luxe en kindvriendelijk ingerichte groepsaccommodatie voor 18 personen van ca. 185m² met onder andere een omheinde tuin, traphekje, bolderkar en afgeschermde wandcontactdozen.

Het tarief is inclusief € 185,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 195,-) en kindvriendelijke toeslag. 


9 slaapkamers
5 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras

Bungalow type 13 Luxe Kindvriendelijk

Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_13L-(13).jpg

Luxe en kindvriendelijk ingerichte vakantieboerderij voor 13 personen van ca. 175m² met onder andere een omheinde tuin, traphekje, bolderkar en afgeschermde wandcontactdozen.

Het tarief is inclusief € 135,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 140,-) en kindvriendelijke toeslag.


6 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras

Bungalow type 13 Luxe

Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_13L-(15).jpg

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 13 personen van ca. 175m² met onder andere een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 135,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 140,-).


6 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras

Bungalow type 11 Luxe

Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_11L-(1).jpg

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 11 personen van ca. 150m² met onder andere een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 115,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 120,-).


5 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras

Bungalow type 11 Luxe Kindvriendelijk

Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_11L_Overzicht.jpg

Luxe en kindvriendelijk ingerichte vakantieboerderij voor 11 personen van ca. 150m² met onder andere een omheinde tuin, traphekje, bolderkar en afgeschermde wandcontactdozen.

Het tarief is inclusief € 115,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 120,-) en kindvriendelijke toeslag.


5 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras