Ga direct naar:

Er even lekker tussenuit!

Vakantiebungalow huren

Bij Recreatiepark de Leistert is het mogelijk om een vakantiebungalow te huren. Op Buitenhof staan 225 prachtige vakantiebungalows die gebouwd zijn in een traditionele Limburgse stijl. Deze accommodaties stralen echte luxe uit. Met een sauna, whirlpool, Playstation en nog veel meer kenmerken is het ideaal om hier tot rust te komen.

Groepsbungalows 

Wil je met een hele groep een vakantiebungalow huren? Dan is dat bij de Leistert geen probleem. Het recreatiepark heeft 13 en 18 persoons bungalows ter beschikking. Deze vakantiebungalows hebben ruime kavels en voor de luxe van de woningen is extra aandacht aan geschonken.

Bestaat je groep uit veel kinderen? Dan is een kindvriendelijke vakantiebungalow de ideale oplossing. Zo is het standaard bij deze bungalows dat je een bolderkar ter beschikking hebt. Maar je hebt ook een kinderbox, kinderbedden en kinderstoelen als extra'tje erbij.
 

Bekijk hier de bungalows


De faciliteiten rondom de vakantiebungalow

Recreatiepark de Leistert staat bekend om het enorm aanbod aan faciliteiten. Met mooi weer kun je lekker genieten in het subtropisch zwembad, buitengolfslagbad of de roei/speelvijver. Ook de speeltuin is een echte aanrader. Is het slecht weer? Dan hoef je je nog steeds geen zorgen te maken. In de overdekte Plaza zijn genoeg leuke indoorfaciliteiten. Zo vindt je in de Plaza een indoorspeeltoestel, bowlingbaan, sportcafé en de horecagelegenheden.

En natuurlijk heeft de Leistert ook een recreatieteam. Dit team staat elke dag klaar om de kinderen het naar hun zin te maken. Met de vele acitiviteiten die zij organiseren hoef je als kind zijnde je niet te vervelen. 
 

Zie onze faciliteiten

De omgeving

Natuurlijk hoef je niet de hele vakantie op het park door te brengen. De prachtige omgeving rondom je vakantiebungalow moet je zeker gezien hebben tijdens je verblijf. Zo zijn de 3 steden Roermond, Venlo en Weert goed bereikbaar. Maar ook Attractiepark Toverland en Gaia Zoo zijn bestemmingen die voor de hand liggend zijn. Hou je van shoppen? Dan is Designer Outlet in Roermond echt iets wat je gezien moet hebben. 

Ontdek de omgeving Huur nu een van deze vakantiebungalows!


Bungalow type 5 Luxe

Bungalow_Limburg_Leistert_5L_10.jpg

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (5C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-). 


3 slaapkamers
1 badkamer
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras

Bungalow type 6 VIP

Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_6VIP-(5).jpg

De meest luxe vakantieboerderij op Buitenhof de Leistert van ca. 103m² met dezelfde kenmerken als de luxe variant (7L), aangevuld met o.a. terrasheaters, gashaard, Weber BBQ, SENSEO, combi magnetron en meer!

Het tarief is inclusief € 65,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 70,-). 


3 slaapkamers
2 badkamers
Sauna
Whirlpool
Gashaard

Bungalow type 9 Luxe Kindvriendelijk

Bungalow_Limburg_Leistert_9L_7.jpg

Luxe en kindvriendelijk ingerichte vakantieboerderij voor 9 personen van ca. 122m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (9CK), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 95,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 100,-) en kindvriendelijke toeslag.4 slaapkamers
2 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras

Bungalow type 13 Luxe Kindvriendelijk

Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_13L-(13).jpg

Luxe en kindvriendelijk ingerichte vakantieboerderij voor 13 personen van ca. 175m² met onder andere een omheinde tuin, traphekje, bolderkar en afgeschermde wandcontactdozen.

Het tarief is inclusief € 135,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 140,-) en kindvriendelijke toeslag.


6 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras

Bungalow type 18 Luxe Kindvriendelijk

20161025-Stef-Geraets-038.jpg

Luxe en kindvriendelijk ingerichte groepsaccommodatie voor 18 personen van ca. 185m² met onder andere een omheinde tuin, traphekje, bolderkar en afgeschermde wandcontactdozen.

Het tarief is inclusief € 185,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 195,-) en kindvriendelijke toeslag. 


9 slaapkamers
5 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras