Genieten in de natuur

In de buurt van het park bevinden zich verschillende natuurparken die het ontdekken zeker waard zijn. Met de uitgestrekte bossen, heidevelden en de Maasoevers is de omgeving perfect voor een leuke fiets- of wandeltocht.

Touchscreen met toerististische informatie

Bij de receptie bevindt zich een touchscreen met toeristische informatie over de omgeving. Je kunt hier zelf je eigen fiets- en wandelroutes uitprinten. Informatie over leuke evenementen, daguitstapjes, shoppen of lekkere eet- en drankgelegenheden in de buurt vindt je op het scherm allemaal terug.  

Nationaal Park De Groote Peel

Natuurgebied De Groote Peel is een hoogveengebied van ruim 1400 hectare groot. Het is vooral bekend om haar vogelrijkdom en het waterrijke landschap. Bij bezoekerscentrum De Pelen kun je terecht voor leuke wandelroutes, fietsroutes en informatie over het gebied. Vanuit het centrum worden iedere week leuke en informatieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Kijk hier voor meer informatie over Nationaal Park de Groote Peel.

Ruiterpaden

Door het natuurgebied Leudal lopen verschillende ruiterpaden. Deze bevinden zich ook in het bosgebied de Ophovense Zandberg, gelegen achter onze vakantiewoningen. Op 1 a 2 km afstand van het park ligt manege Stal Cuypers. Deze verzorgen zowel buiten- als binnenritten.