Onderscheidingen

De Leistert valt al vele jaren in de prijzen. En daar zijn we trots op!

Bungalowspecials Awards - 3x keer raak in 2018

Begin februari kregen we van onze boekingspartner Bungalowspecials wel heel goed nieuws. Buitenhof de Leistert heeft maar liefst 3 Awards gewonnen:

  • Beste vakantiepark van Nederland
  • Meest klantvriendelijke vakantiepark
  • Beste bungalowpark van Limburg

Over alle reviews bij Bungalowspecials in 2017 scoort Buitenhof de Leistert in bovengenoemde categorieën als allerbeste. Uiteraard zijn we enorm trots op dit mooie resultaat en zullen we alles in het werk stellen om ons product en onze service op dit hoge niveau te houden. 

ANWB Topcamping 2018

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB controleert jaarlijks alle aangesloten campings. Alleen de campings met de maximale beoordeling van 5 sterren verdienen de titel 'Topcamping'. Wij zijn er trots op om bij deze selecte groep van kwaliteitscampings te horen.

Tripadvisor 'Certificaat van Uitmuntendheid 2017'

Tripadvisor heeft Recreatiepark de Leistert een Certificaat van uitmuntendheid 2017 toegekend. Het certificaat wordt voor de zevende keer uitgereikt aan leisure bedrijven die het afgelopen jaar uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben ontvangen.

Het Certificaat van uitmuntendheid houdt rekening met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisor-bollenwaardering van ten minste 4 van de 5 hebben, een minimumaantal beoordelingen hebben en ten minste 12 maanden op TripAdvisor vermeld staan.