Onderscheidingen

De Leistert valt al vele jaren in de prijzen. En daar zijn we trots op!

Bungalowspecials Awards - 3x keer raak in 2018

Begin februari kregen we van onze boekingspartner Bungalowspecials wel heel goed nieuws. Buitenhof de Leistert heeft maar liefst 3 Awards gewonnen:

  • Beste vakantiepark van Nederland
  • Meest klantvriendelijke vakantiepark
  • Beste bungalowpark van Limburg

Over alle reviews bij Bungalowspecials in 2017 scoort Buitenhof de Leistert in bovengenoemde categorieën als allerbeste. Uiteraard zijn we enorm trots op dit mooie resultaat en zullen we alles in het werk stellen om ons product en onze service op dit hoge niveau te houden. 

Tripadvisor 'Certificaat van Uitmuntendheid 2018'

Tripadvisor heeft Recreatiepark de Leistert een Certificaat van uitmuntendheid 2018 toegekend. Het certificaat wordt voor de zevende keer uitgereikt aan leisure bedrijven die het afgelopen jaar uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben ontvangen.

Het Certificaat van uitmuntendheid houdt rekening met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisor-bollenwaardering van ten minste 4 van de 5 hebben, een minimumaantal beoordelingen hebben en ten minste 12 maanden op TripAdvisor vermeld staan.