Onderscheidingen

De Leistert valt al vele jaren in de prijzen. En daar zijn we trots op!

ANWB Topcamping 2017

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB controleert jaarlijks alle aangesloten campings. Alleen de campings met de maximale beoordeling van 5 sterren verdienen de titel 'Topcamping'. Wij zijn er trots op om bij deze selecte groep van kwaliteitscampings te horen.

ADAC Superplatz 2017

Ook dit jaar zijn we door 'De Duitse ANWB' onderscheiden met de titel Superplatz, de Duitse tegenhanger van het ANWB Topcamping label.

Tripadvisor 'Certificaat van Uitmuntendheid 2016'

Tripadvisor heeft Recreatiepark de Leistert een Certificaat van uitmuntendheid 2016 toegekend. Het certificaat wordt voor de zesde keer uitgereikt aan leisure bedrijven die het afgelopen jaar uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben ontvangen.

Het Certificaat van uitmuntendheid houdt rekening met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisor-bollenwaardering van ten minste 4 van de 5 hebben, een minimumaantal beoordelingen hebben en ten minste 12 maanden op TripAdvisor vermeld staan.

Nominatie Kids Vakantiegids Award 2017

Nominatie Kids Vakantiegids Award 2017 - categorie Glamping

Kidsidool Tim Dousma reikt Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards uit op Vakantiebeurs

We zijn er trots op om te kunnen melden dat Recreatiepark de Leistert is genomineerd voor de Kids Vakantiegids Award 2017 in de categorie Glamping. Op woensdag 11 januari 2017, wordt de prestigieuze award uitgereikt op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van de hele familie. Het Kids Vakantiegids magazine verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 100.000 en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website Kidsvakantiegids.nl vinden jaarlijks 3 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.Zoover Award

In de categorie vakantieparken heeft Buitenhof de Leistert medio 2015 een Zoover Silver Award in ontvangst mogen nemen. Een echte publieksprijs!