Kindvriendelijk bungalowpark

Er even lekker tussenuit met het hele gezin, onbezorgd genieten van alle luxe en vrijheid. Op Buitenhof de Leistert kom je helemaal tot rust.

Buitenhof de Leistert is een kindvriendelijk bungalowpark voor jong en oud, het hele gezin staat bij ons centraal. Vanuit de kindvriendelijke bungalow verken je het park en ontdek je het enorme aanbod aan faciliteiten.

Kindvriendelijke bungalows

Het gezin staat centraal maar een de kids wordt extra aandacht geschonken op het kindvriendelijke bungalowpark van de Leistert. Zo zijn er kindvriendelijke varianten van alle type bungalows die beschikken over ruime omheinde tuinen, een traphekje, was / droog combinatie, bolderkar in de woning en afgeschermde wandcontactdozen. Uiteraard staat in iedere kindvriendelijke bungalow ook een kinderbed, -box en stoel. Dat wordt genieten met hoofdletter G!

Bekijk alle bungalows

Faciliteiten kindvriendelijk bungalowpark de Leistert

Bij goed weer neem je een duik in het buitengolfslagbad of zwemvijver, klim, klauter en slinger je door de Grote Speeltuin, maak je de 18-holes vol op de midgetgolfbaan of sla je een sportief balletje op een van de vele sportvelden.

Zijn de weergoden ons iets minder goed gezind? Ook dan hoef je je op kindvriendelijk bungalowpark de Leistert niet te vervelen. Wie gooit de eerste strike op de bowlingbanen? Sport en spel vind je in het Sportcafé op de Plaza evenals een groot indoor-speeltoestel. Ff lekker  bubbelen of een plonsje wagen in het subtropisch zwembad blijft natuurlijk altijd leuk. Ontdek het zelf!
 

Bekijk alle faciliteitenBoek nu een kindvriendelijke bungalow!


Bungalow Limburg Leistert 5 persoons

Bungalow type 5 Luxe Kindvriendelijk

Luxe, kindvriendelijk ingerichte vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (5CK), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-) en kindvriendelijke toeslag.

3 slaapkamers
1 badkamer
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalow type 4B (14).jpg

Bungalow Type 4B KS

Gelijkvloerse en vrijstaande vakantiebungalow voor vier personen van ca. 80m² in een kidsspecial uitvoering. Het tarief is inclusief € 45,- schoonmaakkosten en kidsspecial toeslag (schoonmaak m.i.v. 04-01-2019 € 50,-).

2 slaapkamers
2 badkamers
Flatscreen
Vaatwasser
Overdekt terras
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_7L_overzicht.jpg

Bungalow type 7 Luxe Kindvriendelijk

Luxe en kindvriendelijk ingerichte vakantieboerderij voor 7 personen van ca. 103m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (7CK), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 75,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 80,-) en kindvriendelijke toeslag.

3 slaapkamers
2 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
20170726 - Roggel - Buitenhof De Leistert - Woning 314 - Gerlach Delissen Photography - 14.jpg

Bungalow Type 8B Plus

Vrijstaande vakantiebungalow voor acht personen van ca. 150m². De bungalow beschikt over vier slaapkamers met badkamer en suite. Het tarief is inclusief € 85,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 90,-).

4 slaapkamers
4 badkamers en suite
Flatscreen TV
Vaatwasser
Overdekt terras
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_13L-(13).jpg

Bungalow type 13 Luxe Kindvriendelijk

Luxe en kindvriendelijk ingerichte vakantieboerderij voor 13 personen van ca. 175m² met onder andere een omheinde tuin, traphekje, bolderkar en afgeschermde wandcontactdozen.

Het tarief is inclusief € 135,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 140,-) en kindvriendelijke toeslag.

6 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras