Camping in Nederland met overdekt zwembad

Zwembad_Leistert.jpg

Bij vakantie hoort zwemmen, zeker in Nederland waar het weer niet altijd meezit. Het overdekt zwembad van Camping de Leistert in Nederland is de verzamelplek van alle waterliefhebbers op het park.

Even lekker ontspannen een baantje trekken in een van de baden en je mee laten drijven in de stroomversnelling. Na een paar rondjes neem je de glijbaan... plons! Zo het water van het overdekt zwembad in. Ben je met de hele familie? Neem dan ook zeker de familieglijbaan.

Het overdekt zwembad op de camping

De leistert is een camping in Nederland met een fraai overdekt zwembad. Alle voorzieningen die je mag verwachten zijn er. Het water is altijd lekker warm (30°C in de bassins en 32°C in de bubbelbaden en het peuter / kleuterbad). Na het zwemmen mag een frietje in de zwembad serre of op het buitenterras natuurlijk niet ontbreken. Dat wordt smullen!

Lees meer over het overdekt zwembad Boek direct

Over de camping met overdekt zwembad

Camping de Leistert ligt in hartje Limburg, midden in natuurgebied 'Het Leudal'. Een echte familiecamping waar je gezellig kunt samenzijn met je gezin en familie. Alle faciliteiten zijn voorhanden. Of je nu verblijft in je eigen caravan of gebruik maakt van een van de vele huuraccommodaties op de camping, vervelen is haast onmogelijk.

Bij goed weer buiten zonnen aan het dagstrand, roeivijver of bij het buitengolfslagbad. De kids kunnen lekker ravotten in de buitenspeeltuin en op een van de vele sport- en spelvelden. Het recreatieteam onder leiding van Pluck en Pien gaat vast en zeker met ze mee! Even wat minder mooi weer? Dat wordt het toch weer het overdekt zwembad op de camping... of bowlen? Of effe naar het indoor-speeltoestel of het Sportcafé? Of toch van de vele andere indoor mogelijkheden... Keuze genoeg dus kies zelf maar!

Bekijk alle faciliteiten Bekijk de verblijfsmogelijkhedenBoek nu op deze camping in Nederland met overdekt zwembad!


1507 Camping-de-Leistert (27).jpg

Comfort Kampeerplaats | Met speeltoestel

De perfecte kampeerplaats voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van de velden zijn diverse speelelementen toegevoegd. Er zijn zelfs enkele boom/speelhutten geplaatst!

90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Speeltoestel op het veld
1507 Camping-de-Leistert (7).jpg

Comfort Kampeerplaats | Autovrij

Op zoek naar échte rust? De autovrije Comfort Kampeerplaatsen bieden je alle rust en comfort die je zoekt. En niet te vergeten, meer veiligheid voor de kinderen! Die kunnen lekker ongestoord spelen.

90 - 120 m2
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Autovrij
Stacaravan_huren_Limburg_Leistert_-(8).jpg

4 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodge op de Leistert. In een mooi kleurrijk straatje staan deze Leistert Lodges van ca 36 m².

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Magnetron
Vaatwasser
Overdekt terras
1507 Camping-de-Leistert (16).jpg

4 persoons Leistert Cabin

Glamping, het is ook mogelijk voor één nachtje! Laat je verrassen door deze unieke nieuwe overnachtingsmogelijkheden op de Leistert voor 4 personen.

Schoonmaakkosten zijn bij dit tarief inbegrepen. Eventuele korting is al verrekend.

Verwarming
Flatscreen TV
Senseo
Toilet
Keuken incl. koelkast
Glamping-Tent-Overview.jpg

5 persoons Glamping Tent

De Glamping Tent. Zo stoer als een safaritent, zo comfortabel als een huis. Dat is avontuurlijk kamperen met een luxe twist!

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Terras met meubilair
Keuken incl. koelkast
Kamperen in luxe