Camping Limburg honden

Hondencamping_Limburg_Leistert_1.jpg

Op camping de Leistert in Limburg ben je met honden van harte welkom. Op de camping is veld Reppel speciaal ingericht voor honden bezitters, compleet met o.a. een uitlaatveld en honden douche. Op de zonnige comfortvelden vindt je alles om je verblijf op de camping aangenaam te maken, ook voor je honden. Op de ruime plaatsen met 10 Ampère elektra, CAI-aansluiting en water aan- en afvoer is het tijdens ieder seizoen genieten!

Dé camping in Limburg met honden

Niet voor niets is 5 sterren Camping de Leistert in hartje Limburg uitgeroepen tot ANWB ‘Topcamping’. Het park beschikt over een groot faciliteiten aanbod, zowel bij goed als bij minder mooi weer is vervelen voor jong en oud haast onmogelijk! Het gezin staat bij de Leistert centraal, ouders komen heerlijk tot rust terwijl de kinderen met het recreatieteam onder leiding van Pluck en Pien op pad gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk de comfortvelden Boek een verblijf met honden

Mooie omgeving voor een wandeling met honden

Naast de uitstekende faciliteiten op het park leent de omgeving van de camping de Leistert in Limburg zich perfect voor een mooie wandeling met je honden. Met natuurgebied het Leudal direct gelegen naast het park en maar liefst 3 nationale parken in de omgeving is er voor ieder wat wils.

Voor gezinnen met kinderen mag een dagje uit naar Toverland en GaiaZoo zeker niet ontbreken! Ook historische stad Roermond is met het Designer Outlet Center en haar vele gezellige kroegjes, pleinen en eettentjes zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.

Meer omgevingsinformatieBoek je verblijf op onze camping in Limburg


1507 Camping-de-Leistert (4).jpg

Comfort Kampeerplaats | Huisdiervriendelijk

Kamperen met je trouwe viervoeter, het kan op deze Comfort kampeerplaatsen. Op het veld zijn diverse voorzieningen getroffen zoals een honden uitlaatplaats en een hondendouche.

90-120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Huisdieren toegestaan
1507 Camping-de-Leistert (4).jpg

Standaard Plus Kampeerplaats | Huisdiervriendelijk

Kamperen met je trouwe viervoeter, het kan op deze Standaard Plus kampeerplaatsen. Op het veld zijn diverse voorzieningen getroffen zoals een honden uitlaatplaats en een hondendouche.

Parkeren op de plaats
ca. 90m² - 100 m²
10 ampère elektra
Huisdieren toegestaan