Camping Nederland kindvriendelijk

Leistert_Camping_Recreatie_1.jpg

De Leistert is een camping in Nederland die erg kindvriendelijk is. Deze prachtige familiecamping heeft zowel autovrije kampeervelden als velden met een kindvriendelijke ingerichting, compleet met speeltoestellen op het veld. Een groot aanbod aan speel- en zwemfaciliteiten en een enthousiast recreatieteam zorgen voor voor een zorgeloze vakantie voor jou en de kinderen!

Recreatie

Tijdens alle Nederlandse schoolvakanties en weekenden worden er tal van recreatie-activiteiten georganiseerd op camping de Leistert. De activiteiten van deze kindvriendelijke camping in Nederland richten zich vooral op de kinderen 4 tot en met 16 jaar. Het Klushuis is dé plaats voor het uitvoeren van stoere klusactiviteiten. Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten zoals leuke sportactiviteiten en het magische theater met Pluck & Pien. Alle activiteiten worden ingedeeld in een categorie 4+, 8+ of 12+.

Lees meer over de recreatie

Bekijk verblijfsmogelijkheden

Faciliteiten van de kindvriendelijkste camping in Nederland

Camping de Leistert in Nederland is niet alleen kindvriendelijk vanwege een groot aanbod in recreatie-activiteiten, maar heeft tevens tal van faciliteiten. Denk aan het groot overdekt Plaza waar het altijd mooi weer is! Hier kunnen de kinderen heerlijk klimmen en klauteren in het indoor speeltoestel terwijl je op het naastgelegen terras aan het genieten bent met een kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai! Of het sportcafé; voor een gezellig potje poolen of darten. Tijdens de schoolvakanties worden hier zelfs disco's en andere activiteiten gehouden.

Naast het overdekt Plaza heeft deze kindvriendelijke camping in Nederland ook een subtropisch zwemparadijs, een buitengolfslagbad en een roei/speelvijver met dagstrand. Hier kunnen de kinderen het hele jaar door lekker ravotten in het water en op het strand. Aan het strand grenst de grote speeltuin, nog meer speelplezier voor jong en oud!

Bekijk alle faciliteiten
1507 Camping-de-Leistert (7).jpg

Comfort Kampeerplaats | Autovrij

Op zoek naar échte rust? De autovrije Comfort Kampeerplaatsen bieden je alle rust en comfort die je zoekt. En niet te vergeten, meer veiligheid voor de kinderen! Die kunnen lekker ongestoord spelen.

90 - 120 m2
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Autovrij
1507 Camping-de-Leistert (80).jpg

Kampeerplaats met Prive Sanitair

Een fantastische combinatie! Traditioneel kamperen, met een luxe twist. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit incl. vaatwasser!

130 - 150m²
16 ampère elektra
CAI-aansluiting
Douche & toilet
Vaatwasser
1507 Camping-de-Leistert (27).jpg

Comfort Kampeerplaats | Met speeltoestel

De perfecte kampeerplaats voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van de velden zijn diverse speelelementen toegevoegd. Er zijn zelfs enkele boom/speelhutten geplaatst!

90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Speeltoestel op het veld
Stacaravan_huren_Limburg_Leistert_-(8).jpg

4 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodge op de Leistert. In een mooi kleurrijk straatje staan deze Leistert Lodges van ca 36 m².

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Magnetron
Vaatwasser
Overdekt terras