Camping met overdekt zwembad Nederland

Zwembad_Leistert.jpg

De Leistert is een prachtige 5* camping met overdekt zwembad in Nederland. Wat is nu een vakantie zonder zwemmen? Dat hoort er gewoon bij! Weer of geen weer, in het overdekt subtropisch zwembad kan er altijd lekker gezwommen worden. En dat is juist zo fijn, de hele vakantie gebruik maken van het mooie overdekte zwembad!

Het overdekt zwembad op de camping

De Leistert in Nederland beschikt over een schitterend overdekt zwembad met twee grote bassins waar het altijd lekker warm is (30°C). Deze bassins hebben elk hun eigen glijbaan, er is een stroomversnelling en twee whirlpools! Voor kinderen is er een speciaal peuter- en kleuterbad. Natuurlijk mag een frietje of ijsje uit de snackcorner niet ontbreken, jammie!

Lees meer over het overdekt zwembad Boek direct

Over de camping met overdekt zwembad in Nederland

De Leistert is gelegen in Hartje Limburg. Het is een echte familiecamping waar genoeg te doen is voor het hele gezin! Voor ieder type kampeerder is er een geschikte plek op de camping. Kies uit een van de kampeervelden of verblijf in een van onze huuraccommodaties, er is voor ieder wat wils!

De Leistert is een camping met overdekt zwembad, maar met lekker weer is er ook het buitengolfslagbad of de roei- en zwemvijver met strand! Hier kun je met goed weer lekker zonnen op het strand of varen met een bootje over de roeivijver. De kids leven zich uit in de grote speeltuin direct naast de ligweide.

Ook tijdens minder mooi weer is er meer dan alleen het overdekt zwembad. Kom spelen in het indoor speeltoestel op de Plaza of een potje poolen in het Sportcafé. Vervelen is haast onmogelijk!

Bekijk alle faciliteiten Bekijk verblijfsmogelijkheden1507 Camping-de-Leistert (27).jpg

Comfort Kampeerplaats | Met speeltoestel

De perfecte kampeerplaats voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van de velden zijn diverse speelelementen toegevoegd. Er zijn zelfs enkele boom/speelhutten geplaatst!

90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Speeltoestel op het veld
Glamping_Limburg_Leistert_1.jpg

2 persoons Leistert Cabin

Glamping, het is ook mogelijk voor één nachtje! Laat je verrassen door deze unieke nieuwe overnachtingsmogelijkheden op de Leistert voor 2 personen.

Schoonmaakkosten zijn bij dit tarief inbegrepen. Eventuele korting is al verrekend.

Verwarming
Flatscreen TV
Senseo
Toilet
Keuken incl. koelkast
Stacaravan_huren_Limburg_Leistert_-(8).jpg

4 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodge op de Leistert. In een mooi kleurrijk straatje staan deze Leistert Lodges van ca 36 m².

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Magnetron
Vaatwasser
Overdekt terras