Bungalowpark kindvriendelijk

Bungalowpark_Limburg_6.jpg

Buitenhof de Leistert is een bungalowpark dat kindvriendelijk is. Ook is het bungalowpark al meerder keren uitgeroepen tot beste bungalowpark van Limburg. Buitenhof de Leistert bestaat uit authentieke luxe vakantieboerderijen op ruime kavels voor 5 tot en met 18 personen. Geniet van de rust, ruimte en sfeer op Buitenhof de Leistert!

De kindvriendelijke vakantiehuizen op het bungalowpark

Wanneer je kinderen hebt wil je het liefst een vakantiehuis dat naast sfeervol en leuk ook nog eens erg veilig is! Voor deze kleine ontdekkers heeft Buitenhof de Leistert kindvriendelijke vakantiehuizen. Deze zijn ingericht met een traprekje boven aan de trap, een bolderkar, afgeschermde wandcontactdozen en zelfs een omheinde tuin! Zo kunnen deze kleine ontdekkers zowel binnen als buiten veilig op onderzoek uit!

Bekijke alle bungalows Boek direct

Faciliteiten kindvriendelijk bungalowpark

Naast de authentieke vakantieboerderijen beschikt bungalowpark de Leistert over een groot aabod aan faciliteiten. Op het bungalowpark zijn verschillende speeltuintjes en verder op het familiepark zijn er voldoende activiteiten voor de hele familie. Niemand hoeft zich te vervelen! Hier een greep uit ons aanbod;

Bekijk alle faciliteitenBoek nu een kindvriendelijke bungalow!


Bungalow Limburg Leistert 5 persoons

Bungalow type 5 Luxe Kindvriendelijk

Luxe, kindvriendelijk ingerichte vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (5CK), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-) en kindvriendelijke toeslag.

3 slaapkamers
1 badkamer
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
BDL 295.jpg

Bungalow Type 4B Plus KS

Vrijstaande vakantiebungalow voor vier personen van ca. 100m² in een kidsspecial uitvoering. De bungalow beschikt over twee slaapkamers met badkamer en suite op de verdieping. Het tarief is inclusief € 45,- schoonmaakkosten en kidsspecial toeslag (schoonmaak m.i.v. 04-01-2019 € 50,-).

2 slaapkamers
2 badkamers en suite
Flatscreen TV
Vaatwasser
Overdekt terras
Bungalow_Limburg_Leistert_9L_7.jpg

Bungalow type 9 Luxe Kindvriendelijk

Luxe en kindvriendelijk ingerichte vakantieboerderij voor 9 personen van ca. 122m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (9CK), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 95,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 100,-) en kindvriendelijke toeslag.


4 slaapkamers
2 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
20170726 - Roggel - Buitenhof De Leistert - Woning 326 - Gerlach Delissen Photography - 2.jpg

Bungalow Type 8B Plus KS

Vrijstaande vakantiebungalow voor acht personen van ca. 150m² in een kidsspecial uitvoering. De bungalow beschikt over vier slaapkamers met badkamer en suite. Het tarief is inclusief € 85,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 90,-) en kidsspecial toeslag.

4 slaapkamers
4 badkamers en suite
Flatscreen TV
Vaatwasser
Overdekt terras
20161025-Stef-Geraets-038.jpg

Bungalow type 18 Luxe Kindvriendelijk

Luxe en kindvriendelijk ingerichte groepsaccommodatie voor 18 personen van ca. 185m² met onder andere een omheinde tuin, traphekje, bolderkar en afgeschermde wandcontactdozen.

Het tarief is inclusief € 185,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 195,-) en kindvriendelijke toeslag. 

9 slaapkamers
5 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras