Gezinscamping Nederland

Camping_Limburg_Leistert_3.jpg

Er even lekker tussenuit, genieten met je dierbaren van een verdiende vakantie op een mooie gezinscamping in Nederland, wie wil dat nou niet?! Op camping de Leistert vind je een fantastisch vakantiegevoel! 

Verblijf met je eigen kampeermiddel op een van de gezinsvelden met speeltoestellen op het veld, of huur een van de sfeervolle en moderne accommodaties op gezinscamping de Leistert in Nederland. Er is volop keuze uit o.a. de Leistert Lodges, Leistert CabinsHeihorst Chalets en Glamping Tent.

Echte gezinscamping

Kinderen kunnen iedere dag deelnemen aan de activiteiten van het recreatieteam waarbij Pluck en Pien vaak voorop gaan. Zwemwater mag op een gezinscamping natuurlijk niet ontbreken en bij de Leistert is dit dan ook geen uitzondering met een subtropisch zwembad, verwarmd buitengolfslagbad en grote roei/speelvijver met ruim dagstrand. Vervelen is haast onmogelijk op gezinscamping de Leistert in Nederland, puur vakantieplezier!

Bekijk alle faciliteiten Bekijk verblijfsmogelijkheden

Omgeving gezinscamping de Leistert

In principe hoef je het park niet te verlaten om je verblijf op de Leistert op een leuke manier in te vullen. Naast de eerder genoemde zwemfaciliteiten zijn is er voldoende voorzieningen voor jong en oud. Op en rondom het bruisende hart van het park, de Plaza, is altijd wel iets te beleven. Je vind er o.a. restaurant Buitenhof, Een terras met groot indoor-speeltoestel, bowlingbanen, het Sportcafé, de supermarkt en de Snackbar. Tevens vinden hier veel activiteiten van het recreatieteam plaats. Buiten kun je o.a. midgetgolfen of de grote speeltuin bezoeken, leef je uit!

Toch even de omgeving van gezinscamping de Leistert in Nedeland? Breng dan zeker een bezoekje aan het magische Toverland, het beestachtig leuke GaiaZOO of het hypermoderne attractiepark Yumble in Roermond. Dat is sowieso een bezoekje waard gezien het Designer Outlet, de schitetrende binnenstad en de Maasplassen.

Lees meer over de omgevingBoek nu op gezinscamping de Leistert in Nederland


1507 Camping-de-Leistert (27).jpg

Comfort Kampeerplaats | Met speeltoestel

De perfecte kampeerplaats voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van de velden zijn diverse speelelementen toegevoegd. Er zijn zelfs enkele boom/speelhutten geplaatst!

90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Speeltoestel op het veld
6-persoons-Leistert-Lodge.jpg

6 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodges op de Leistert zijn de 4- en 6-persoons Lodges. De 6-persoons Lodges liggen bij elkaar op een veldje, met een speelobject in het midden.

Het tarief is inclusief € 50,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 52,50). Eventuele korting is al verrekend.

3 slaapkamers
1 badkamer
Vaatwasser
Overdekt terras
Magnetron
1507 Camping-de-Leistert (7).jpg

Comfort Kampeerplaats | Autovrij

Op zoek naar échte rust? De autovrije Comfort Kampeerplaatsen bieden je alle rust en comfort die je zoekt. En niet te vergeten, meer veiligheid voor de kinderen! Die kunnen lekker ongestoord spelen.

90 - 120 m2
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Autovrij
1507 Camping-de-Leistert (9).jpg

Comfort Kampeerplaats

Onze Comfort kampeerplaatsen bieden je met een oppervlakte tussen de 90m²  en 120m² alle rust en ruimte die je nodig hebt tijdens een kampeervakantie op de Leistert.

90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Glamping_Limburg_Leistert_1.jpg

2 persoons Leistert Cabin

Glamping, het is ook mogelijk voor één nachtje! Laat je verrassen door deze unieke nieuwe overnachtingsmogelijkheden op de Leistert voor 2 personen.

Schoonmaakkosten zijn bij dit tarief inbegrepen. Eventuele korting is al verrekend.

Verwarming
Flatscreen TV
Senseo
Toilet
Keuken incl. koelkast