Glamping Nederland

Camping_Limburg_Leistert_2.jpg

Glamourous kamperen, kortweg 'Glamping' komt in Nederland steeds meer voor. Deze nieuwe trend op kampeergebied combineert de sfeer en gezelligheid van traditioneel kamperen met het comfort en de luxe van thuis. Glamping staat voor kamperen met een luxe twist.

Tijdens een glamping-vakantie in Nederland verblijf in je eigen kampeermiddel of in een verhuurobject en proef je de sfeer van het kamperen terwijl je met eigen sanitair, of zelfs een eigen keukentje, toch in alle luxe van thuis voorzien wordt.

Glamping in Nederland

Ervaar deze kampeertrend zelf bij Recreatiepark de Leistert! Heb je de beschikking over een eigen kampeermiddel, kies dan voor een kampeerplaats met privé sanitair. Een glamping object huren kan natuurlijk ook, de Glamping Tent van de Leistert is met zijn stoere uiterlijk perfect voor avontuurlijke kampeerders. Voor een kort verblijf kies je voor de Leistert Cabin.

Bekijk faciliteiten Bekijk Glamping accommodaties

Glamping tent

De compleet ingerichte luxe Glamping Tent is voorzien van alle gemakken! Geniet van een eigen bed, keukenblok, zithoek, terras en zelfs een eigen douche en toilet. Droom alvast weg...Het is een heerlijke zwoele zomeravond, je ligt lekker te relaxen in een comfortabele ligstoel met een spannend boek. De zon gaat langzaam onder en in de verte hoor je de campinggeluiden. Dat is pas een ultieme vakantie!

Lees meer

Leistert Cabins

De bijzonder vormgegeven en opvallende Leistert Cabins, voor 2 of 4 personen staan gezellig samen op een veldje. Geniet voor één of een paar nachtjes in een van deze fraaie trekkershutten! Je zou zo nog een nachtje bijboeken met al die comfort en luxe..

Lees meerBoek direct een glamping vakantie!


Glamping-Tent-Overview.jpg

5 persoons Glamping Tent

De Glamping Tent. Zo stoer als een safaritent, zo comfortabel als een huis. Dat is avontuurlijk kamperen met een luxe twist!

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Terras met meubilair
Keuken incl. koelkast
Kamperen in luxe
Stacaravan_huren_Limburg_Leistert_-(8).jpg

4 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodge op de Leistert. In een mooi kleurrijk straatje staan deze Leistert Lodges van ca 36 m².

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Magnetron
Vaatwasser
Overdekt terras
6-persoons-Leistert-Lodge.jpg

6 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodges op de Leistert zijn de 4- en 6-persoons Lodges. De 6-persoons Lodges liggen bij elkaar op een veldje, met een speelobject in het midden.

Het tarief is inclusief € 50,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 52,50). Eventuele korting is al verrekend.

3 slaapkamers
1 badkamer
Vaatwasser
Overdekt terras
Magnetron
_5D_5188_lr.jpg

4 persoons Simple Camp + Douche

Een compact maar compleet chalets voor 4 personen. Het verschil met de gewone Simple Camp? Deze uitvoering heeft een eigen douche en toilet.

Schoonmaakkosten zijn bij dit tarief inbegrepen. Eventuele korting is al verrekend.

Douche & toilet
Verwarming
Flatscreen TV
Senseo Kaffeemaschine
Keuken incl. koelkast
1507 Camping-de-Leistert (16).jpg

4 persoons Leistert Cabin

Glamping, het is ook mogelijk voor één nachtje! Laat je verrassen door deze unieke nieuwe overnachtingsmogelijkheden op de Leistert voor 4 personen.

Schoonmaakkosten zijn bij dit tarief inbegrepen. Eventuele korting is al verrekend.

Verwarming
Flatscreen TV
Senseo
Toilet
Keuken incl. koelkast