Glamping Limburg

Camping-de-Leistert-1.jpg

Glamping staat voor glamourous kamperen en is een nieuwe trend op kampeergebied. Glamping in Limburg combineert de gezelligheid en sfeer van traditioneel kamperen met de luxe van thuis. Er kan overnacht worden in een eigen kampeermiddel of een ingerichte plaats huren. Tijdens dit verblijf kan er gebruik gemaakt worden van privé sanitair of zelfs van een eigen keuken, waardoor je in alle luxe van thuis wordt voorzien.

Glamping in Limburg

Ook bij Vakantiepark de Leistert kun je terecht voor jouw eigen Glamping ervaring. Huur een Glamping tent met een stoer uiterlijk of combineer jouw eigen kampeermiddel met privé sanitair. De Glamping tent is compleet ingericht en voorziet jou van alle gemakken. Maak gebruik van jouw eigen bed, douche, toilet, terras en keukenblok! Je ervaart het ultieme vakantiegevoel met onze mogelijkheden in .

Verblijf je maar één of een paar nachten in Limburg? Kies dan een van onze Leistert Cabins. Deze unieke verblijfsmogelijkheid is origineel vormgegeven en bevat veel luxe. Je hebt een eigen toilet, dus alleen douchen doe je in het toiletgebouw. Ook belangrijk: deze chalets zijn rookvrij!

Bekijk verblijfsmogelijkheden

Faciliteiten camping de Leistert

Naast de luxe Glamping mogelijkheden in Limburg beschikt Recreatiepark de Leistert over een groot aanbod aan faciliteiten. Zowel in het voor- als in het najaar is er altijd wat te doen voor jong en oud!

U kunt het gehele jaar terecht bij camping de Leistert om te genieten van al onze specials. Tijdens de zomerse perioden neemt u een verfrissende duik in het subtropisch zwembad, buitengolfslagbad of bezoekt u ons dagstrand met roeivijver. In de winter kunt u zich vermaken bij een indoor speeltoestel, bowlingbanen, het Sportcafé en andere recreatie-activiteiten voor jong en oud.

Bekijk alle faciliteitenBoek nu een glamping ervaring in Limburg!


Glamping-Tent-Overview.jpg

5 persoons Glamping Tent

De Glamping Tent. Zo stoer als een safaritent, zo comfortabel als een huis. Dat is avontuurlijk kamperen met een luxe twist!

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Terras met meubilair
Keuken incl. koelkast
Kamperen in luxe
Stacaravan_huren_Limburg_Leistert_-(8).jpg

4 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de chalets op de Leistert. In een mooi kleurrijk straatje staan deze Leistert Lodges van ca 36 m².

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Magnetron
Vaatwasser
Overdekt terras
6-persoons-Leistert-Lodge.jpg

6 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de chalets op de Leistert zijn de 4- en 6-persoons Lodges. De 6-persoons Lodges liggen bij elkaar op een veldje, met een speelobject in het midden.

Het tarief is inclusief € 50,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 52,50). Eventuele korting is al verrekend.

3 slaapkamers
1 badkamer
Vaatwasser
Overdekt terras
Magnetron
Glamping_Limburg_Leistert_1.jpg

2 persoons Leistert Cabin

Glamping, het is ook mogelijk voor één nachtje! Laat je verrassen door deze unieke nieuwe overnachtingsmogelijkheden op de Leistert voor 2 personen.

Schoonmaakkosten zijn bij dit tarief inbegrepen. Eventuele korting is al verrekend.

Verwarming
Flatscreen TV
Senseo
Toilet
Keuken incl. koelkast
1507 Camping-de-Leistert (16).jpg

4 persoons Leistert Cabin

Glamping, het is ook mogelijk voor één nachtje! Laat je verrassen door deze unieke nieuwe overnachtingsmogelijkheden op de Leistert voor 4 personen.

Schoonmaakkosten zijn bij dit tarief inbegrepen. Eventuele korting is al verrekend.

Verwarming
Flatscreen TV
Senseo
Toilet
Keuken incl. koelkast