Mooiste vakantiepark Nederland

Buitenhof-de-Leistert-2.jpg

Vakantiepark de Leistert behoort tot de mooiste vakantieparken van Nederland én Europa. Wij hebben al meerdere onderscheidingen gekregen van o.a. ANWB Camping en Zoover. Je kunt het gehele jaar terecht op het mooiste vakantiepark van Nederland en onder andere genieten van de natuur, het buitenleven en al onze topfaciliteiten. Geniet van een eigen kampeerplaats of overnacht in één van onze luxe Lodges of Cabins.

Faciliteiten van het mooiste vakantiepark van Nederland

U kunt het gehele jaar terecht bij vakantiepark De Leistert om te genieten van al onze specials. Tijdens de zomerse perioden neem je een verfrissende duik in het subtropisch zwembad, buitengolfslagbad of bezoek je ons dagstrand met roeivijver. In de winter is er voldoende vermaak bij onze overdekte activiteiten, zoals indoor speeltoestellen, het Sportcafé of een van onze bowlingbanen.

Daarnaast zijn er in de omgeving van het mooiste vakantiepark van Nederland veel sportieve activiteiten te beoefenen en volop mogelijkheden om lekker te gaan winkelen. Maak een wandeltocht door het mooie Natuurgebied Leudal, dat met haar verscheidenheid aan fauna het tot een schitterend gebied maakt. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes door het gehele natuurgebied. 

Bekijk alle faciliteiten

Bekijk verblijfsmogelijkheden

Aanbod op het mooiste vakantiepark van Nederand

Vakantiepark de Leistert biedt verschillende mogelijkheden om te overnachten. Er kan een eigen kampeerplaats geboekt worden, maar het vakantiepark biedt tevens andere comfortabele oplossingen. Heb je behoefte aan privé sanitair? Boek dan een traditionele kampeerplaats met eigen privé sanitair. Zo heb je altijd een douche, toilet, wastafel en vaatwasser tot je beschikking.

Liever een ingerichte luxe oplossing? Boek dan direct een van onze vrijstaande vakantieboerderijen met onder andere een whirlpool, sauna en stoomdouche, overdekt terras en een eigen parkeerplaats.Boek nu op het mooiste vakantiepark van Nederland!


Bungalow_Limburg_Leistert_5L_10.jpg

Bungalow type 5 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (5C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-). 

3 slaapkamers
1 badkamer
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_13L-(15).jpg

Bungalow type 13 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 13 personen van ca. 175m² met onder andere een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 135,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 140,-).

6 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
1507 Camping-de-Leistert (27).jpg

Comfort Kampeerplaats | Met speeltoestel

De perfecte kampeerplaats voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van de velden zijn diverse speelelementen toegevoegd. Er zijn zelfs enkele boom/speelhutten geplaatst!

90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Speeltoestel op het veld
6-persoons-Leistert-Lodge.jpg

6 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodges op de Leistert zijn de 4- en 6-persoons Lodges. De 6-persoons Lodges liggen bij elkaar op een veldje, met een speelobject in het midden.

Het tarief is inclusief € 50,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 52,50). Eventuele korting is al verrekend.

3 slaapkamers
1 badkamer
Vaatwasser
Overdekt terras
Magnetron
Glamping_Limburg_Leistert_1.jpg

2 persoons Leistert Cabin

Glamping, het is ook mogelijk voor één nachtje! Laat je verrassen door deze unieke nieuwe overnachtingsmogelijkheden op de Leistert voor 2 personen.

Schoonmaakkosten zijn bij dit tarief inbegrepen. Eventuele korting is al verrekend.

Verwarming
Flatscreen TV
Senseo
Toilet
Keuken incl. koelkast