Leuke camping Nederland

20141018_0158.jpg

De Leistert is een leuke camping in Nederland waar je heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie. Recreatiepark de Leistert geeft jou een heerlijk uitgerust vakantiegevoel!

Veel activiteiten op de camping

Een leuke camping is niet compleet zonder zwembad en daarom vind je bij de Leistert een subtropisch zwembad, verwarmd buitengolfslagbad en een grote speelvijver. Daarnaast zijn er ook genoeg overdekte activiteiten, zodat jij in de winter kunt genieten van alle activiteiten op de leuke camping in Nederland. Bezoek bijvoorbeeld ons Sportcafé, indoor speeltoestel of bowlingbanen.

Aanbod accommodaties

Je kunt kiezen tussen een standplaats met eigen kampeermiddel of één van onze moderne en knusse accommodaties op de leukste camping van Nederland. Er staan verschillende ingerichte verblijfsaccommodaties voor u klaar, waaronder onze Glamping mogelijkheden.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden Bekijk alle faciliteiten

Leuke camping in Nederland met veel faciliteiten

Op camping de Leistert vind je alles voor een comfortabel verblijf. Daarnaast is ook de omgeving van het recreatiepark in Limburg de moeite waard om te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan het beestachtig leuke GaiaZOO, het magische attractiepark Toverland of ga winkelen in het Designer Outlet in Roermond. De actievelingen kunnen wandelen of fietsen door het Natuurgebied Leudal, met een grote verscheidenheid aan flora en fauna.

Lees meer over de omgevingBoek je plekje op deze leuke camping in Nederland!


1507 Camping-de-Leistert (27).jpg

Comfort Kampeerplaats | Met speeltoestel

De perfecte kampeerplaats voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van de velden zijn diverse speelelementen toegevoegd. Er zijn zelfs enkele boom/speelhutten geplaatst!

90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Speeltoestel op het veld
1507 Camping-de-Leistert (80).jpg

Kampeerplaats met Prive Sanitair

Een fantastische combinatie! Traditioneel kamperen, met een luxe twist. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit incl. vaatwasser!

130 - 150m²
16 ampère elektra
CAI-aansluiting
Douche & toilet
Vaatwasser
6-persoons-Leistert-Lodge.jpg

6 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodges op de Leistert zijn de 4- en 6-persoons Lodges. De 6-persoons Lodges liggen bij elkaar op een veldje, met een speelobject in het midden.

Het tarief is inclusief € 50,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 52,50). Eventuele korting is al verrekend.

3 slaapkamers
1 badkamer
Vaatwasser
Overdekt terras
Magnetron
1507 Camping-de-Leistert (16).jpg

4 persoons Leistert Cabin

Glamping, het is ook mogelijk voor één nachtje! Laat je verrassen door deze unieke nieuwe overnachtingsmogelijkheden op de Leistert voor 4 personen.

Schoonmaakkosten zijn bij dit tarief inbegrepen. Eventuele korting is al verrekend.

Verwarming
Flatscreen TV
Senseo
Toilet
Keuken incl. koelkast
Glamping-Tent-Overview.jpg

5 persoons Glamping Tent

De Glamping Tent. Zo stoer als een safaritent, zo comfortabel als een huis. Dat is avontuurlijk kamperen met een luxe twist!

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Terras met meubilair
Keuken incl. koelkast
Kamperen in luxe