Last minute bungalow

Bungalowpark_Limburg_10.jpg

Recreatiepark de Leistert heeft veel verschillende accommodaties waar klein en groot van kan genieten. Kom daarom met de gehele familie genieten van onze luxe accommodaties en faciliteiten. Overnacht in een van onze last minute bungalows met maximale korting!

Verschillende last minute bungalows beschikbaar

Een bungalow is al beschikbaar vanaf vijf personen. Met vloerverwarming, eigen oprit en vaatwasser kom jij in deze luxe bungalow niets tekort! Wil je tijdens jouw vakantie ook relaxen en ontspannen? Boek dan een van onze last minute bungalows met sauna en whirlpool!

Alle bungalows vanaf zes personen beschikken over meerdere slaapkamers en badkamers. Dit maakt de accommodaties bij uitstek geschikt voor meerdere generaties of families. Ook senioren zijn van harte welkom in de slaapkamers op de begane grond.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Bekijk alle last-minutes

Last minute bungalow met vele faciliteiten

Je kunt het gehele jaar terecht bij Recreatiepark de Leistert om te genieten van al onze specials. Tijdens de zomer neem je een verfrissende duik in het subtropisch zwembad, buitengolfslagbad of verblijf je de dag in de buitenspeeltuin. In de winter kun jij je vermaken bij het indoor speeltoestel, het Sportcafé en andere recreatie-activiteiten.

Daarnaast kun je in de omgeving van de topcamping in Nederland veel sportieve activiteiten beoefenen of lekker gaan winkelen. Ben je liever actief bezig? Fiets dan door het mooie Natuurgebied Leudal. De verscheidenheid aan fauna maakt het een schitterend gebied om te wandelen en fietsen.

Lees meer over de omgevingBoek nu een bungalow met Last Minute korting!


Bungalow_Limburg_Leistert_5L_overzicht.jpg

Bungalow type 5 Comfort

Fraaie vrijstaande vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m². De bungalow staat op een ruime kavel en is voorzien van het nodige comfort.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-). 

3 slaapkamers
1 badkamer
Flatscreen & PS3/4
Vloerverwarming
Vaatwasser
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_7C-(12).jpg

Bungalow type 7 Comfort

Fraaie vrijstaande vakantieboerderij voor 7 personen van ca. 103m². De bungalow staat op een ruime kavel en is voorzien van het nodige comfort.

Het tarief is inclusief € 75,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 80,-). 

3 slaapkamers
2 badkamers
Flatscreen
Vloerverwarming
Vaatwasser
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_6VIP-(5).jpg

Bungalow type 6 VIP

De meest luxe vakantieboerderij op Buitenhof de Leistert van ca. 103m² met dezelfde kenmerken als de luxe variant (7L), aangevuld met o.a. terrasheaters, gashaard, Weber BBQ, SENSEO, combi magnetron en meer!

Het tarief is inclusief € 65,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 70,-). 

3 slaapkamers
2 badkamers
Sauna
Whirlpool
Gashaard
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_11L-(1).jpg

Bungalow type 11 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 11 personen van ca. 150m² met onder andere een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 115,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 120,-).

5 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_13L-(15).jpg

Bungalow type 13 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 13 personen van ca. 175m² met onder andere een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 135,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 140,-).

6 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras