Last minute vakantiepark

Bungalowpark_Limburg_10.jpg

Vakantiepark de Leistert heeft veel verschillende accommodaties waar je het gehele jaar terecht kunt. Wil je graag een last minute vakantie boeken? Boek via onze website direct een last minute op het vakantiepark met aantrekkelijke kortingen!

Verschillende last minutes op vakantiepark de Leistert

Vakantiepark de Leistert heeft allerlei accommodaties voor gezinnen en families beschikbaar. Wil je graag overnachten in een van onze luxe chalets? Kies dan voor de Leistert Lodges, standaard uitgerust met vaatwasser en magnetron, wat een luxe! Daarnaast kun je ook kiezen voor de Heihorst Chalets, in de buurt van een speelhoekje voor kinderen. Deze meer traditionele huurcaravan is nog steeds populair en ligt op een autovrij gedeelte.

Een luxe bungalow is al beschikbaar vanaf vijf personen en beschikt over vloerverwarming, een eigen oprit voor twee auto’s en een vaatwasser. Wil je tijdens jouw vakantie ook relaxen en ontspannen? Boek dan een van onze last minute bungalows met sauna en whirlpool!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Bekijk alle last minutes

Last minute vakantiepark met veel faciliteiten

Je kunt het gehele jaar terecht bij vakantiepark de Leistert in Limburg om te genieten van al onze speciale faciliteiten. Speel in de grote speeltuin, ga klussen in het Klushuis of bezoek de kippen en geiten in de kinderboerderij.

Daarnaast kun je in de omgeving het vakantiepark in Limburg veel sportieve activiteiten beoefenen of lekker gaan winkelen in het Designer Outlet in Roermond. Bezoek vooral ook het attractiepark Toverland en de Hertog Jan Brouwerij voor een gezellig vakantiegevoel.

Bekijk alle faciliteitenBoek nu met last minute korting je vakantie!


Bungalow_Limburg_Leistert_5L_10.jpg

Bungalow type 5 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (5C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-). 

3 slaapkamers
1 badkamer
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Glamping-Tent-Overview.jpg

5 persoons Glamping Tent

De Glamping Tent. Zo stoer als een safaritent, zo comfortabel als een huis. Dat is avontuurlijk kamperen met een luxe twist!

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Terras met meubilair
Keuken incl. koelkast
Kamperen in luxe
1507 Camping-de-Leistert (16).jpg

4 persoons Leistert Cabin

Glamping, het is ook mogelijk voor één nachtje! Laat je verrassen door deze unieke nieuwe overnachtingsmogelijkheden op de Leistert voor 4 personen.

Schoonmaakkosten zijn bij dit tarief inbegrepen. Eventuele korting is al verrekend.

Verwarming
Flatscreen TV
Senseo
Toilet
Keuken incl. koelkast
1507 Camping-de-Leistert (27).jpg

Comfort Kampeerplaats | Met speeltoestel

De perfecte kampeerplaats voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van de velden zijn diverse speelelementen toegevoegd. Er zijn zelfs enkele boom/speelhutten geplaatst!

90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Speeltoestel op het veld
6-persoons-Leistert-Lodge.jpg

6 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de chalets op de Leistert zijn de 4- en 6-persoons Lodges. De 6-persoons Lodges liggen bij elkaar op een veldje, met een speelobject in het midden.

Het tarief is inclusief € 50,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 52,50). Eventuele korting is al verrekend.

3 slaapkamers
1 badkamer
Vaatwasser
Overdekt terras
Magnetron