Last minute bungalowpark

Bungalowpark_Limburg_10.jpg

Bungalowpark de Leistert heeft veel verschillende accommodaties waar je het gehele jaar terecht kunt. Wil je graag een lastminute vakantie boeken? Boek via onze website direct een last minute op het bungalowpark met minimaal 20% korting!

Verschillende last minutes op bungalowpark de Leistert

Een luxe bungalow op het bungalowpark Buitenhof van de Leistert is al beschikbaar vanaf vijf personen. Met vloerverwarming, eigen oprit en vaatwasser kom jij in deze luxe bungalow niets tekort! Wil je tijdens jouw vakantie ook relaxen en ontspannen? Boek dan een van onze last minute bungalows met sauna en whirlpool!

Alle bungalows vanaf zes personen beschikken over meerdere slaapkamers en badkamers. Dit maakt de accommodaties bij uitstek geschikt voor meerdere generaties of families. Ook senioren zijn van harte welkom in de slaapkamers op de begane grond.

Bekijk alle bungalows

Boek direct

Last minute bungalowpark met veel faciliteiten

Je kunt het gehele jaar terecht bij vakantiepark de Leistert in Limburg om te genieten van al onze speciale faciliteiten. Speel in de grote speeltuin, ga klussen in het Klushuis of bezoek de kippen en geiten in de kinderboerderij.

Daarnaast kun je in de omgeving van de topcamping in Nederland veel sportieve activiteiten beoefenen of lekker gaan winkelen in het Designer Outlet in Roermond. Bezoek vooral ook het attractiepark Toverland en de Hertog Jan Brouwerij voor een heerlijk vakantiegevoel.

Bekijk alle faciliteitenBoek nu last minute op bungalowpark de Leistert!


Bungalow_Limburg_Leistert_5L_10.jpg

Bungalow type 5 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (5C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-). 

3 slaapkamers
1 badkamer
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_6VIP-(5).jpg

Bungalow type 6 VIP

De meest luxe vakantieboerderij op Buitenhof de Leistert van ca. 103m² met dezelfde kenmerken als de luxe variant (7L), aangevuld met o.a. terrasheaters, gashaard, Weber BBQ, SENSEO, combi magnetron en meer!

Het tarief is inclusief € 65,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 70,-). 

3 slaapkamers
2 badkamers
Sauna
Whirlpool
Gashaard
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_7C-(12).jpg

Bungalow type 7 Comfort

Fraaie vrijstaande vakantieboerderij voor 7 personen van ca. 103m². De bungalow staat op een ruime kavel en is voorzien van het nodige comfort.

Het tarief is inclusief € 75,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 80,-). 

3 slaapkamers
2 badkamers
Flatscreen
Vloerverwarming
Vaatwasser
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_11L-(1).jpg

Bungalow type 11 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 11 personen van ca. 150m² met onder andere een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 115,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 120,-).

5 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_13L-(15).jpg

Bungalow type 13 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 13 personen van ca. 175m² met onder andere een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 135,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 140,-).

6 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras