Kamperen in Limburg

_5D_2789.jpg

Met het hele gezin kamperen in Limburg? Op 5-sterren Camping de Leistert geniet je van elkaar én van het heerlijke buitenleven. Een onbezorgde tijd in je eigen kampeermiddel óf in een van onze huuraccommodaties. Wat je ook kiest, met een verblijf op de Leistert maak je van kamperen in Limburg een feest!

Kamperen op Camping de Leistert in Limburg

De Leistert is een familiecamping pur sang waar kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. De vele faciliteiten in combinatie met de ruime, luxe kampeerplaatsen en sfeervolle verhuuraccommodaties zorgen voor een onbezorgde tijd voor het hele gezin. Wat hebben we je te bieden?

Comfort kampeerplaatsen (met boom/speelhuisjes)
✓ Kampeerplaatsen met Privé Sanitair
 Stoere Glamping tenten
Knusse Leistert Cabins
 Sfeervolle Leistert Lodges
 Én nog veel meer!

Bekijk onze verblijfsmogelijkheden

De faciliteiten & Omgeving

Wil je tijdens het kamperen in Limburg kunnen genieten van het nodige comfort én een ruim aanbod aan faciliteiten, kies dan voor de Leistert!

Op verschillende plekken op het terrein van de camping zijn diverse speeltoestellen te vinden, lekker dichtbij jouw accommodatie! Voor de grote speeltoestellen en glijbanen kun je terecht in de grote speeltuin. En heb je het warm gekregen van al dat spelen en klimmen? Neem dan een frisse duik in een van de zwembaden of in de roei/speelvijver!   

Omgeving
Op het park is vervelen haast onmogelijk, maar ben je toch nieuwsgierig naar de omgeving? Geen nood, in de omgeving is van alles te beleven! Lekker shoppen in het Designer Outlet in Roermond, fietsen en wandelen in een van de talrijke natuurgebieden, spelen bij attractiepark Toverland of leven als een ridder bij Kasteel Hoensbroek; al deze belevenissen zijn in de directe omgeving van camping de Leistert te beleven!

Ontdek alle faciliteiten   Bekijk de omgevingBoek nu en kom kamperen in Limburg!


1507 Camping-de-Leistert (27).jpg

Comfort Kampeerplaats | Met speeltoestel

De perfecte kampeerplaats voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van de velden zijn diverse speelelementen toegevoegd. Er zijn zelfs enkele boom/speelhutten geplaatst!

90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Speeltoestel op het veld
1507 Camping-de-Leistert (80).jpg

Kampeerplaats met Prive Sanitair

Een fantastische combinatie! Traditioneel kamperen, met een luxe twist. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit incl. vaatwasser!

130 - 150m²
16 ampère elektra
CAI-aansluiting
Douche & toilet
Vaatwasser
Glamping_Limburg_Leistert_1.jpg

2 persoons Leistert Cabin

Glamping, het is ook mogelijk voor één nachtje! Laat je verrassen door deze unieke nieuwe overnachtingsmogelijkheden op de Leistert voor 2 personen.

Schoonmaakkosten zijn bij dit tarief inbegrepen. Eventuele korting is al verrekend.

Verwarming
Flatscreen TV
Senseo
Toilet
Keuken incl. koelkast
6-persoons-Leistert-Lodge.jpg

6 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodges op de Leistert zijn de 4- en 6-persoons Lodges. De 6-persoons Lodges liggen bij elkaar op een veldje, met een speelobject in het midden.

Het tarief is inclusief € 50,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 52,50). Eventuele korting is al verrekend.

3 slaapkamers
1 badkamer
Vaatwasser
Overdekt terras
Magnetron