Camping Nederland

Camping de Leistert is een van de mooiste campings van Nederland. Met een enorm aanbod van accommodaties en faciliteiten is deze camping de ideale plaats om je vakantie door te brengen.

Top camping in Nederland

5 Sterren camping de Leistert is met 50 hectaren een enorme park waar het altijd leuk en gezellig is. De Leistert behoort tot een van de grootste campings van Nederland.

Het recreatiepark is erg kindvriendelijk. Er zijn faciliteiten die speciaal aangelegd zijn om de kinderen het naar hun zin te maken. Op de Leistert is elke kampeerplaats omringd met groen. Op de ene kampeerplaats staat meer groen voor de mensen die meer van privacy houden, en op de andere kampeerplaats is het minder. 

De Leistert heeft veel verschillende soorten verblijfsmogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor lekker eenvoudig te kamperen, maar je kunt ook kiezen voor comfortabel en luxe kamperen. Het park beschikt over alle mogelijkheden om jouw wensen te voorzien.

Bekijk verblijfsmogelijkheden

Faciliteiten camping de Leistert

De Leistert is erg uniek door het enorme aanbod van faciliteiten. Zo is het mogelijk om lekker te spelen in de speeltuin naast de camping, maar je kunt ook lekker indoor gaan klauteren in het grote speeltoestel in de Plaza.

En wat is er nou lekkerder dan als het heerlijk weer is lekker af te koelen in het subtropisch zwembad, buitengolfslagbad of in de roeivijver. De Leistert is uniek te noemen in Nederland omdat ze beschikken over een subtropisch zwembad, buitenbad en natuurwater. Heb je trek gekregen? Dan kan je gebruik maken van onze vele horecafaciliteiten.

Bekijk faciliteiten

Het recreatieteam

Natuurlijk mag er geen recreatieteam ontbreken op  de Leistert. Het team neemt je graag mee op avontuur. Lekker voetballen op onze sportvelden. Waterpret hebben in het zwembad of gezellig klussen in het Klushuis. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen.Boek hier bij camping de Leistert


Glamping_Nederland_Leistert_6.jpg

Leistert Cabins

Glamping, het is ook mogelijk voor één nachtje! Laat je verrassen door deze unieke nieuwe overnachtingsmogelijkheden op de Leistert, voor 2 of 4 personen.

2- en 4-persoons
Flatscreen TV
Senseo
Toilet
Keuken inc. koelkast
1507 Camping-de-Leistert (80).jpg

Kampeerplaatsen met Privé Sanitair

Een fantastische combinatie! Traditioneel kamperen, met een luxe twist. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit met douche, toilet, wastafel en vaatwasser!

Kamperen in luxe
Douche & toilet
16 ampère elektra
CAI-aansluiting
Vaatwasser
1507 Camping-de-Leistert (27).jpg

Comfortplaats kampeerplaats | Met boom/speelhuisjes

Op veld Zomerhof sta je gezellig met z'n allen op een veldje. In het midden van de velden zijn diverse speelelementen toegevoegd. Er zijn zelfs enkele boom/speelhutten geplaatst!

Parkeren op plaats
90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan/afvoer
Spelen op het veld
1507 Camping-de-Leistert (15).jpg

Chalets Heihorst

Comfortabel en gezellig op een veldje. Met een leuk speelhoekje in het midden van het veld, is dit zeker ook een lekker plekje voor de kids.

4- en 6 persoons
Magnetron
Terras en meubilair
Douche en Toilet
Keuken incl. koelkast
1507 Camping-de-Leistert (12).jpg

Leistert Lodges

De meest luxe variant van de chalets op de Leistert. In een mooi kleurrijk straatje staan deze Leistert Lodges van ca 36 m².  

4-persoons chalet
Keuken incl. koelkast
Vaatwasser
Overdekt terras
Douche & Toilet