Lekker lage prijzen deze nazomer!

Nazomer.jpg

Tijdens de nazomer zijn de temperaturen perfect om 's avonds nog eens lekker buiten te zitten, barbecue aan en genieten in de ruime tuin van je luxe vakantieboerderij. Op Buitenhof de Leistert is de nazomer tijdelijk lekker laag geprijsd. Boek nu en profiteer van maximaal voordeel in de maanden september en oktober!

Buitenhof de Leistert: Een écht familiepark

Buitenhof de Leistert is een écht familiepark, gebouwd in ouderwetse Limburgse boerderijstijl. Het park heeft de beschikking over talloze faciliteiten, zowel outdoor als indoor.

Zo is het tijdens de aangename nazomeravonden heerlijk vertoeven op het terras en kunnen de kids lekker spelen in het buitenzwembad, de grote speeltuin en de roei/speelvijver.

Bij minder mooi weer is niet alleen het subtropisch zwembad, maar ook de Plaza the place to be. Hier vind je o.a. een bowling, restaurant, sportcafé en indoor speeltoestel. Maar ook diverse activiteiten van ons recreatieteam onder leiding van Pluck & Pien worden hier georganiseerd, reuze gezellig!

35% korting, gratis beddenopmaak en een flesje wijn!

De 5 (5C, 5L), 7 (7C, 7L, 7MIVA, 7LK) en alle 9 persoons bungalows zijn nu tijdelijk lekker laag geprijsd.
Je boekt nu met maar liefst 35% extra voordeel* in de verblijfsperiode van 28-08 t/m 09-10! Zo wordt de nazomer wel erg aantrekkelijk!
We maken je verblijf nog extra aantrekkelijk met gratis bedden opmaak service en een heerlijk flesje wijn bij aankomst in je bungalow.

Reserveren met korting?

Voer tijdens stap 1 in van het online boeken in het veld 'actiecode' de code NAZOMER in en de korting wordt automatisch toegepast!

 

Boek nu je verblijf in september of oktober

Nu tijdelijk met 35% korting 
✓ Gratis toegang tot alle parkfaciliteiten
 Aankomst van 28 augustus tot 09 oktober 2017
✓ Luxe vakantieboerderijen met o.a. sauna en whirlpool *

 

Boek een 5 pers. bungalow

Boek een 7 pers. bungalow

Boek een 9 pers. bungalow

* Korting op de 9 persoons woningen alleen geldig tijdens midweken
* Alleen in luxe bungalows aanwezig, niet in comfort uitvoeringen