Lekker lage prijzen deze nazomer!

Bungalowpark_Limburg_7.jpg

Tijdens de nazomer zijn de temperaturen perfect om 's avonds nog eens lekker buiten te zitten, barbecue aan en genieten in de ruime tuin van je vakantieboerderij. Op Buitenhof de Leistert is de nazomer tijdelijk lekker laag geprijsd. Boek nu en profiteer van maximaal voordeel in de maand september (tot half oktober)!

Buitenhof de Leistert: Een écht familiepark

Buitenhof de Leistert is een écht familiepark, gebouwd in de sfeervolle Limburgse boerderijstijl. Het park heeft de beschikking over talloze faciliteiten, zowel outdoor als indoor.

Zo is het tijdens de aangename nazomeravonden heerlijk vertoeven op het terras en geniet je overdag van de schitterende omgeving (te voet of op de fiets). De vele fiets- en wandelroutes maken de omgeving het ontdekken meer dan waard!

Bij minder mooi weer is niet alleen het subtropisch zwembad de moeite van het bezoeken waard. Op De Plaze vind je o.a. een bowling, 3-gangen keuzemenu-restaurant, sportcafé en indoor speeltoestel. Voor de culinaire avonden breng je een bezoek aan La Selva Food & Drinks, het splinternieuw á la carte restaurant op de Leistert. En neem je de (klein)-kinderen mee, breng dan zeker een bezoek aan La Selva Playground, een heuse spannende speeljungle.  

35% korting, gratis beddenopmaak en een flesje wijn!

De 5 (5Comfort, 5Luxe), 7 (7Comfort, 7Luxe, 7MIVA) en 9 (9Luxe) persoons bungalows zijn nu tijdelijk lekker laag geprijsd.
Je boekt nu met maar liefst 35% extra voordeel* in de verblijfsperiode van 31-08 t/m 12-10! Zo wordt de nazomer wel erg aantrekkelijk!
We maken je verblijf nog extra aantrekkelijk met gratis bedden opmaak service en een heerlijk flesje wijn bij aankomst in je bungalow.

Reserveren met korting?

Voer tijdens stap 1 in van het online boeken in het veld 'actiecode' de code NAZOMER in en de korting wordt automatisch toegepast! De gratis beddenopmaak en het flesje wijn zijn bij het online boeken niet zichtbaar, maar worden achter de schermen wel bijgeboekt. 

 

Boek nu je verblijf in september of begin oktober

Nu tijdelijk met 35% korting 
✓ Gratis toegang tot alle parkfaciliteiten
 Aankomst van 31 augustus tot 12 oktober 2018
✓ Luxe vakantieboerderijen met o.a. sauna en whirlpool *

 

Boek een 5 pers. bungalow

Boek een 7 pers. bungalow

Boek een 9 pers. bungalow

* Alleen in luxe bungalows aanwezig, niet in comfort uitvoeringen