Vakantiehuis Nederland

Bungalowpark_Limburg_11.jpg

In Midden Limburg liggen de mooiste en de gezelligste vakantiehuizen van Nederland. Op Recreatiepark de Leistert liggen vakantiehuizen van 5 t.m. 18 personen. De ene bungalow is nog mooier dan de andere!

Het mooiste vakantiehuis van Nederland

Recreatiepark de Leistert heeft 225 prachtige bungalows ter beschikking. Vrijwel alle type huizen zijn uitgevoerd in een Comfort of Luxe variant. Alle vakantieboerderijen zijn vrijstaand en er is genoeg ruimte rondom de boerderij.

De comfortvariant is al luxe omdat ze allemaal beschikken over vloerverwarming in alle ruimtes, Flatscreen TV, Playstation 3. De comfortvariant zijn er in 5,7 en 9 persoons.

Maar is dit niet luxe genoeg dan is er een variant die wellicht wel bij je past, namelijk de Luxe variant. Het vakantiehuis in de luxevariant heeft de zelfde voorzieningen als de comfortvariant alleen de luxe heeft als extra's nog een combimagnetron, badkamer met whirlpool en sauna, was-droogcombinatie en een overdekt terras. De luxevariant zijn er in 5 t.m. 18 personen. 

En wil je het beste van het beste hebben? Het vakantiehuis wat het meest luxe is is de 6 persoons VIP. Deze bungalow heeft dezelfde voorzieningen als de 7 persoons luxe variant. Alleen de VIP heeft als extra's een Senseo, een inloopdouche en een Weber BBQ ter beschikking.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

 

18 persoons vakantiehuis

Vanaf medio september 2016 is het de mogelijkheid om een 18 persoons vakantiehuis te boeken bij Recreatiepark de Leistert. Deze boerderijen zijn luxe en kindvriendelijk. De oppevlakte ca. 185m².

Ze beschikken o.a. over een ruime tuin, sauna, whirlpool en nog veel meer luxe kenmerken.

Lees meer

De faciliteiten rondom het vakantiehuis

Recreatiepark de Leistert staat niet alleen bekend om hun vakantiehuizen, maar ze staan ook bekend door dat ze een enorm aanbod hebben aan faciliteiten. Aan vervelen hoef je echt niet te denken. De kinderen kunnen gebruik maken van de speeltuin, als het te warm is kun je lekker afkoelen in het subtropisch zwembad, buitengolfslagbad of in de roeivijver. 

Is het niet zo'n mooi weer dan kan je je altijd nog vermaken in de overdekte Plaza. Hier vind je onderandere de horecagelegenheden, een indoor speeltoestel, bowlingbaan en het sportcafé. 
Bungalow_Limburg_Leistert_5L_10.jpg

Bungalow type 5 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (5C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-). 

3 slaapkamers
1 badkamer
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_7C-(12).jpg

Bungalow type 7 Comfort

Fraaie vrijstaande vakantieboerderij voor 7 personen van ca. 103m². De bungalow staat op een ruime kavel en is voorzien van het nodige comfort.

Het tarief is inclusief € 75,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 80,-). 

3 slaapkamers
2 badkamers
Flatscreen
Vloerverwarming
Vaatwasser
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_9C-(9).jpg

Bungalow type 9 Comfort

Fraaie vrijstaande vakantieboerderij voor 9 personen van ca. 122m². De bungalow staat op een ruime kavel en is voorzien van het nodige comfort. Deze bungalow is uitgevoerd met een Drinq kraan, met deze kraan krijg je warm en koud water, gekoeld water in de varianten plat en bruisend.

Het tarief is inclusief € 95,- schoonmaakkosten(vanaf 04-01-2019 € 100,-). 

4 slaapkamers
2 badkamers
Flatscreen & PS3
Vloerverwarming
Vaatwasser
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_11L-(1).jpg

Bungalow type 11 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 11 personen van ca. 150m² met onder andere een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 115,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 120,-).

5 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_13L-(15).jpg

Bungalow type 13 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 13 personen van ca. 175m² met onder andere een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 135,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 140,-).

6 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras