Kindvriendelijke camping

_5D_2789.jpg

Wanneer je op vakantie wilt gaan met kinderen, dan is een kindvriendelijke camping ideaal. Camping de Leistert is zo'n camping waar kinderen zich nooit hoeven te vervelen. Er zijn voldoende faciliteiten die zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Kindvriendelijke kampeervelden

Iedere gast is voor ons bijzonder, en aan de kinderen word zelf een beetje extra aandacht besteed.
Zo zijn de speciale kindervelden uitgerust met speeltoestellen midden op het kampeerveld.
De toestellen zijn geschikt voor verschillende leeftijdscategorieën, zo kies je eenvoudig welk veld voor jullie het meest geschikt is en maken de kids gemakkelijk vrienden met leeftijdsgenootjes.

Vriendjes maken is overigens niet zo lastig. Kinderen doen eenvoudig mee aan diverse activiteiten van ons Recreatieteam onder leiding van Pluck & Pien! Het team zorgt ervoor dat de camping nog kindvriendelijker wordt, kinderen hebben zo een onbezorgde tijd tijdens de vakantie.

Bekijk onze verblijfsmogelijkheden

Faciliteiten kindercamping de Leistert

Camping de Leistert staat bekend om zijn enorm aanbod aan faciliteiten. Zo kun je je bijvoorbeeld vermaken in de overdekte Plaza. Hier vind je onderandere een indoorspeeltoestel, verschillende horecagelegenheden, het Sportcafé en de bowlingbaan. Ook veel recreatieactiviteiten vinden plaats in de Plaza. 

De waterfaciliteiten bij de Leistert zijn ideaal om je te vermaken als het zonnetje schijnt. Je kunt gebruik maken van ons subtropisch zwembad, buitengolfslagbad en de roeivijver. In de vijver liggen verschillende kindvriendelijke watertoestellen, waar je met je vakantievriendjes waterpret kunt hebben.

Hou je van sporten? Dan kan je gebruik maken van een van onze sportvelden, waaronder het multicourt. Dit is een multifunctioneel verhard sportveld met kooivoetbal, basketbal- en tennismogelijkheden

Bekijk alle faciliteitenBoek nu op onze kindvriendelijke camping!


1507 Camping-de-Leistert (27).jpg

Comfort Kampeerplaats | Met speeltoestel

De perfecte kampeerplaats voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van de velden zijn diverse speelelementen toegevoegd. Er zijn zelfs enkele boom/speelhutten geplaatst!

90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Speeltoestel op het veld
1507 Camping-de-Leistert (7).jpg

Comfort Kampeerplaats | Autovrij

Op zoek naar échte rust? De autovrije Comfort Kampeerplaatsen bieden je alle rust en comfort die je zoekt. En niet te vergeten, meer veiligheid voor de kinderen! Die kunnen lekker ongestoord spelen.

90 - 120 m2
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Autovrij
Glamping-Tent-Overview.jpg

5 persoons Glamping Tent

De Glamping Tent. Zo stoer als een safaritent, zo comfortabel als een huis. Dat is avontuurlijk kamperen met een luxe twist!

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Terras met meubilair
Keuken incl. koelkast
Kamperen in luxe
1507 Camping-de-Leistert (80).jpg

Kampeerplaats met Prive Sanitair

Een fantastische combinatie! Traditioneel kamperen, met een luxe twist. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit incl. vaatwasser!

130 - 150m²
16 ampère elektra
CAI-aansluiting
Douche & toilet
Vaatwasser
Stacaravan_huren_Limburg_Leistert_-(8).jpg

4 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodge op de Leistert. In een mooi kleurrijk straatje staan deze Leistert Lodges van ca 36 m².

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Magnetron
Vaatwasser
Overdekt terras