Lekker genieten in de herfstvakantie

Bungalowpark_Limburg_10.jpg

Buitenhof de Leistert is een uitstekende plaats om van de herfst te genieten. Lekker de nazomer doorbrengen met je gezin of familie. De Leistert zorgt ervoor dat je een prachtige herfstperiode beleefd. 

Profiteer van kortingen tot 35%

Buitenhof de Leistert is een bungalowpark in hartje Limburg. Het park heeft een enorm aanbod aan faciliteiten. Vervelen op Buitenhof de Leistert? Daar hoef je niet aan te denken.

Als het weer even tegen zit, niet getreurd. Je kunt op de Leistert een duik nemen in het subtropisch zwembad of lekker relaxen in de privé sauna. Ook kun je je vermaken op en rondom de Plaza, het bruisend hart van het park. Hier vind je allerlei indoor-faciliteiten, waaronder een speeltoestel, bowlingbaan en sportcafé. Op de Plaza worden eveneens veel recreatieactiviteiten georganiseerd, tijdens de herfstvakantie hebben we een bomvol programma! 

Profiteer nu van onze last minute-korting

In de periode van 2 september t.m. 24 oktober profiteer je bij Buitenhof de Leistert van kortingen die kunnen oplopen tot wel 35%.
Boek nu op Buitenhof en je beleeft een prachtige nazomer. Boek nu op Buitenhof de Leistert


Bungalow_Limburg_Leistert_5L_10.jpg

Bungalow type 5 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (5C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten. 

3 slaapkamers
1 badkamer
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalowpark_Limburg_Leistert_-(39).jpg

Bungalow type 7 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 7 personen van ca. 103m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (7C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 75,- schoonmaakkosten.

3 slaapkamers
2 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalow_Limburg_Leistert_9L_3.jpg

Bungalow type 9 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 9 personen van ca. 122m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (9C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 95,- schoonmaakkosten.

4 slaapkamers
2 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_13L-(15).jpg

Bungalow type 13 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 13 personen van ca. 175m² met onder andere een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 135,- schoonmaakkosten.

6 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras