Kindercamping Nederland

Camping_Limburg_Leistert_6.jpg

Ga lekker op vakantie met de kids naar een kindvriendelijke camping in Nederland. Camping de Leistert heeft prachtige kindervelden met speeltoestellen voor alle leeftijdscategorieën. Kamperen met je eigen caravan of een chalet huren? Bij de Leistert is alles mogelijk!

Kindercamping de Leistert

Vervelen op camping de Leistert is haast onmogelijk. Vooral wanneer je als kind de vakantie doorbrengt op de kindercamping. De kampeervelden zijn zo aangelegd dat je vanuit je luie stoel kunt zien hoe de kinderen een geweldige vakantie beleven. Dit is toch ideaal! 

Vriendjes maken op kindercamping de Leistert is niet zo lastig. De velden zijn zo ingericht dat je zeer snel in contact komt met je campinggenootjes.

Recreatie op de Leistert

Natuurlijk is er ook een recreatieteam aanwezig op kindercamping de Leistert. Dit team organiseert super leuke activiteiten voor de kinderen. En hoe oud je ook bent, voor elke leeftijdscategorie heeft het team rekening gehouden. Er zijn activiteiten voor de aller kleinste, maar ook voor de oudere kinderen. Als je een topvakantie wilt beleven, dan is kindercamping de Leistert de perfecte vakantiebestemming!
 

Bekijk verblijfsmogelijkheden

Faciliteiten op de kindercamping

De Leistert staat bekend om hun enorm aanbod aan faciliteiten. In principe zou je de hele vakantie door kunnen brengen op het park. Dit komt omdat er in elk opzicht genoeg faciliteiten ter beschikking zijn. Zo kun je als het warm weer is lekker afkoelen in het buitengolfslagbad of speel/roeivijver. Maar ook in de speeltuin kun je fijn spelen met je vakantievrienden. Is het wat minder weer, niet getreurd want je kan altijd nog gebruik maken van het subtropisch zwembad.

Ook in de overdekte Plaza hoef je je niet te vervelen. De Plaza biedt een indoorklimtoestel en verschillende horecagelegenheden. Bijvoorbeeld bevindt zich in de Plaza restaurant Buitenhof, de supermarkt en nog veel meer indoorfaciliteiten. 

Alle faciliteitenBoek nu op onze kindercamping!


6-persoons-Leistert-Lodge.jpg

6 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodges op de Leistert zijn de 4- en 6-persoons Lodges. De 6-persoons Lodges liggen bij elkaar op een veldje, met een speelobject in het midden.

Het tarief is inclusief € 50,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 52,50). Eventuele korting is al verrekend.

3 slaapkamers
1 badkamer
Vaatwasser
Overdekt terras
Magnetron
1507 Camping-de-Leistert (27).jpg

Comfort Kampeerplaats | Met speeltoestel

De perfecte kampeerplaats voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van de velden zijn diverse speelelementen toegevoegd. Er zijn zelfs enkele boom/speelhutten geplaatst!

90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Speeltoestel op het veld
1507 Camping-de-Leistert (7).jpg

Comfort Kampeerplaats | Autovrij

Op zoek naar échte rust? De autovrije Comfort Kampeerplaatsen bieden je alle rust en comfort die je zoekt. En niet te vergeten, meer veiligheid voor de kinderen! Die kunnen lekker ongestoord spelen.

90 - 120 m2
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Autovrij
1507 Camping-de-Leistert (80).jpg

Kampeerplaats met Prive Sanitair

Een fantastische combinatie! Traditioneel kamperen, met een luxe twist. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit incl. vaatwasser!

130 - 150m²
16 ampère elektra
CAI-aansluiting
Douche & toilet
Vaatwasser
1507 Camping-de-Leistert (16).jpg

4 persoons Leistert Cabin

Glamping, het is ook mogelijk voor één nachtje! Laat je verrassen door deze unieke nieuwe overnachtingsmogelijkheden op de Leistert voor 4 personen.

Schoonmaakkosten zijn bij dit tarief inbegrepen. Eventuele korting is al verrekend.

Verwarming
Flatscreen TV
Senseo
Toilet
Keuken incl. koelkast