Fietsen vanuit Buitenhof de Leistert

Bungalowpark_Limburg_10.jpg

In het hart van Limburg ligt Buitenhof de Leistert. Dit luxe bungalowpark is met haar mooie bungalows in authentieke Limburgse boerderijstijl een plaatje om te zien. Misschien wel het mooiste bungalowpark in Limburg. Vanuit de Leistert ontdek je al het moois van het omliggende natuurgebied Het Leudal, de perfecte voorjaarsbestemming voor fietsliefhebbers!

Wilde bloemen, pontjes over de Maas, watermolens en schitterende kastelen en boerderijen. Fietsen in deze regio voelt als een échte vakantie. Bij thuiskomst in je bungalow wacht een heerlijk ontspannen avondje in je luxe bungalow met o.a. sauna en whirlpool*. Volop genieten!

Summum van luxe

Alle bungalows op Buitenhof de Leistert zijn voorzien van het nodige comfort. Kies je voor een luxe-variant, dan heb je zelf de beschikking over een eigen sauna en bubbelbad! Wel zo onspannen thuiskomen na een inspannende dag. Uiteraard maak je als gast ook gratis gebruik van alle parkfaciliteiten, waaronder het subtropisch zwembad en de gezellige overdekte Plaza.

*Beschikbaar in alle luxe woningen

FietsActief-aanbieding

Genieten van de mooie Limburgse omgeving is nu extra aantrekkelijk. Als lezer van FietsActief boek je nu een verblijf op Buitenhof de Leistert met maar liefst 35% korting op de huur van je bungalow.

En daar blijft het niet bij! We verwennen je graag nog een beetje extra met een heerlijk ontbijtpakket in de bungalow en opgemaakte bedden bij aankomst. Zo begint je verblijf meteen lekker ontspannen en heb je alle energie voor een heerlijk dagje fietsen!

Boeken?

Deze aanbieding is geldig op alle 5, 6 en 7 persoons bungalows in de verblijfsperiode tot 07 juli 2017. Vul tijdens het online boeken in het het actiecode-venster de code 'FA' in en je korting wordt automatisch meegerekend, wel zo makkelijk! 

Dus... maak een keuze uit onderstaande accommodaties en spring op de fiets!Boek nu je FietsActief vakantie op Buitenhof de Leistert!


Bungalow_Limburg_Leistert_5L_overzicht.jpg

Bungalow type 5 Comfort

Fraaie vrijstaande vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m². De bungalow staat op een ruime kavel en is voorzien van het nodige comfort.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-). 

3 slaapkamers
1 badkamer
Flatscreen & PS3/4
Vloerverwarming
Vaatwasser
Bungalow_Limburg_Leistert_5L_10.jpg

Bungalow type 5 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (5C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-). 

3 slaapkamers
1 badkamer
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_6VIP-(5).jpg

Bungalow type 6 VIP

De meest luxe vakantieboerderij op Buitenhof de Leistert van ca. 103m² met dezelfde kenmerken als de luxe variant (7L), aangevuld met o.a. terrasheaters, gashaard, Weber BBQ, SENSEO, combi magnetron en meer!

Het tarief is inclusief € 65,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 70,-). 

3 slaapkamers
2 badkamers
Sauna
Whirlpool
Gashaard
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_7C-(12).jpg

Bungalow type 7 Comfort

Fraaie vrijstaande vakantieboerderij voor 7 personen van ca. 103m². De bungalow staat op een ruime kavel en is voorzien van het nodige comfort.

Het tarief is inclusief € 75,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 80,-). 

3 slaapkamers
2 badkamers
Flatscreen
Vloerverwarming
Vaatwasser
Bungalowpark_Limburg_Leistert_-(39).jpg

Bungalow type 7 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 7 personen van ca. 103m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (7C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 75,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 80,-).

3 slaapkamers
2 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras