Sinterklaasvoordeel: 35% korting, inclusief Pietenbezoek

Header-Sinterklaas.jpg

Boek nu een verblijf tijdens het weekend van 23-11 of 30-11

Wat mag je verwachten?

Hoor wie klopt daar kinderen? Ja, je hebt het goed gehoord; het zijn de Pieten die speciaal voor jou en de kids op bezoek komen in je vakantieboerderij! Bij dit exclusieve KidsVakantiegids arrangement zijn een huisbezoek door twee echte Pieten inbegrepen, en daar blijft het niet bij…

Sinterklaas is voor de kids, daarom verwennen wij je (klein)kinderen graag nóg een beetje extra met een spellen- en knutselpakket t.w.v. € 40,- ! Onze slagboompieten ontvangen je op de dag van aankomst met heerlijk strooigoed en ze leggen alvast voor iedereen overheerlijke pepernoten in jullie vakantieboerderij, dat is nog eens een lekkere aankomst!

Boek nu een 5Comfort of 7Luxe vakantieboerderij met al dit Sinterklaasvoordeel vanaf € 379,75, inclusief bijkomende kosten!

Selecteer hier beneden een bungalow, en jouw korting wordt meteen mee berekend!

PietenPlein met Sinterklaasshow

Tijdens de Sinterklaasperiode wordt onze Plaza omgetoverd tot het beroemde PietenPlein! Van 10.30u tot 14.30u beleef je er de mooiste Sinterklaasmomenten!

Een grote groep Pieten neemt op zaterdag de Plaza over. Hoofdpiet heeft het er maar moeilijk mee om alle pieten in het gareel te houden tijdens de voorbereiding op pakjesavond. Hij heeft een speciaal trainingsschema opgesteld om de Pieten zo goed mogelijk voor te bereiden, en jij mag meedoen! Behaal jij aan het einde van de middag je Pietendiploma?

Pietenshow
Op beide data is er een grote interactieve pietenshow (gratis), iedereen is welkom!

Boeken?

Voer de code: SINT in in het actiecodevenster tijdens het online boeken (stap 1) of bel met onze receptie via +31 (0)475 - 49 30 30Kies hier beneden je vakantiebungalow!


Bungalow_Limburg_Leistert_5L_overzicht.jpg

Bungalow type 5 Comfort

Fraaie vrijstaande vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m². De bungalow staat op een ruime kavel en is voorzien van het nodige comfort.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-). 

3 slaapkamers
1 badkamer
Flatscreen & PS3/4
Vloerverwarming
Vaatwasser
Bungalowpark_Limburg_Leistert_-(39).jpg

Bungalow type 7 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 7 personen van ca. 103m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (7C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 75,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 80,-).

3 slaapkamers
2 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras