Huren op een camping

Comfortplaatsen - Vijverberg.jpg

Bij Recreatiepark de Leistert is het mogelijk om een verhuurobject te huren op de camping. Op de camping staan 76 verhuurobjecten. Deze accommodaties zijn niet allemaal hetzelfde maar zijn onderverdeelt in verschillende types. Deze staan weer verspreid over de hele camping.

Glamping huren?

Bij Recreatiepark de Leistert kun je terecht voor jouw eigen Glamping ervaring. Huur een Glamping tent met een stoer uiterlijk. De Glamping tent is compleet ingericht en voorziet jou van alle gemakken. Maak gebruik van jouw eigen bed, douche, toilet, terras en keukenblok! Op deze manier  ervaar je het ultieme vakantiegevoel!

Bekijk hier alle accommodaties   Boek nu

Chalet huren?

Wil je maar één of een paar nachten iets huren? Kies dan een van onze Leistert Cabins. Deze unieke verblijfsmogelijkheid bevat een eigen toilet, dus alleen douchen doe je in het toiletgebouw. Ook belangrijk: Deze chalets zijn rookvrij!

Heb je het liever toch iets ruimer? Dan is de Leistert Lodge de ideale accommodatie voor jou. Deze 4 of 6 persoons verhuurobjecten beschikken over een eigen keuken, douche, toilet, terras en slaapkamer. Ook deze objecten zijn rookvrij!

Faciliteiten Recreatiepark de Leistert

Ondanks het ruime aanbod aan verblijfsmogelijkheden, heeft de Leistert ook veel faciliteiten te bieden. Zo kun je bijvoorbeeld een frisse duik nemen in het subtropisch zwembad, buitengolfslagbad of de roei-speelvijver. Maar is het minder weer. Niet getreurd! Dan kun je gebruik maken van onze indoor speeljungle La Selva Playground. 

Bekijk al onze faciliteiten4 persoons Leistert Lodge


Stacaravan_huren_Limburg_Leistert_-(8).jpg

4 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodge op de Leistert. In een mooi kleurrijk straatje staan deze Leistert Lodges van ca 36 m².

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Magnetron
Vaatwasser
Overdekt terras
1507 Camping-de-Leistert (16).jpg

4 persoons Leistert Cabin

Glamping, het is ook mogelijk voor één nachtje! Laat je verrassen door deze unieke nieuwe overnachtingsmogelijkheden op de Leistert voor 4 personen.

Schoonmaakkosten zijn bij dit tarief inbegrepen. Eventuele korting is al verrekend.

Verwarming
Flatscreen TV
Senseo
Toilet
Keuken incl. koelkast
Glamping-Tent-Overview.jpg

5 persoons Glamping Tent

De Glamping Tent. Zo stoer als een safaritent, zo comfortabel als een huis. Dat is avontuurlijk kamperen met een luxe twist!

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Terras met meubilair
Keuken incl. koelkast
Kamperen in luxe
6-persoons-Leistert-Lodge.jpg

6 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodges op de Leistert zijn de 4- en 6-persoons Lodges. De 6-persoons Lodges liggen bij elkaar op een veldje, met een speelobject in het midden.

Het tarief is inclusief € 50,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 52,50). Eventuele korting is al verrekend.

3 slaapkamers
1 badkamer
Vaatwasser
Overdekt terras
Magnetron