Waterrecreatie

Limburg heeft met de Maasplassen het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Het ruim 3000 hectare grootte gebied biedt daarmee vele mogelijkheden op het gebied van waterrecreatie.

De Maasplassen

De Maasplassen zijn vanwege de diversiteit redelijk uniek te noemen. De watersporter kan hier kiezen uit verschillende activiteiten. Je kunt op de Maasplaasen onder meer surfen, zeilen, zwemmen, roeien, duiken, kanoën en waterskiën. Er zijn diverse moderne jachthavens, mooie dagstranden en uitstekende visstekken. Ten oosten van de Maasplassen vindt je de stad Roermond.

Fun Beach

Bij Event & Leisure park Funbeach in Panheel kun je terecht voor een dagje zwemmen, watersport en groepsactiviteiten. Bij het natuurwater kun je heerlijk lekker loungen in het strandpaviljoen. Voor de watersportliefhebber is er wakeboarden, airstreamen, flyboarden, aquaskippen en suppen. Daarnaast biedt Funbeach verschillende groepsactiviteiten aan zoals o.a. segway rijden, aquaballen, kruisboogschieten en graffiti spuiten. In totaal hebben ze maarliefst meer dan 100 verschillende groepsactiviteiten! Kijk voor meer informatie op Event & Leisure park Funbeach.