Zwemfeestje

Ben je bijna jarig en op zoek naar een leuk zwemfeestje in Limburg? Kom dan zwemmen bij de Leistert, gaaf! Jij bent de ster van de dag.

Een zwemfeestje bij de Leistert bestaat uit:

√ Entree tot het subtropisch zwembad
√ Frietjes met een snack naar keuze
√ Onbeperkt ranja voor alle kinderen
√ Een leuke activiteit in het zwembad
√ Verrassing voor de jarige

Zwemfeestjes zijn te reserveren op alle woensdagen, vrijdagen, zaterdag en zondagen vanaf 13.00 uur buiten de schoolvakanties. Zwemfeestjes kunnen tot minimaal 2 weken voor de gewenste datum geboekt worden tot een maximum van 14 kinderen.

Een zwemfeestje kost € 9,50 per persoon voor het binnenbad.
Begeleiders betalen ook € 9,50, krijgen hiervoor een consumptiebon voor koffie/thee, frietjes met een snack naar keuze en kunnen meezwemmen met de kinderen.

Telefonisch reserveren via 0475-493030 (receptie de Leistert), of stuur een e-mail naar zwembad@leistert.nl o.v.v. gewenste datum, aantal kinderen, aantal volwassenen begeleiders, naam jarige, geboortedatum jarige en je adresgegevens.

Verplicht gebruik drijfmiddelen
Kinderen die niet in het bezit zijn van Zwemdiploma A (NL), Zwemdiploma 200 meter (BE), of zwemdiploma Brons (DE) of volgens de beoordeling van onze toezichthouder niet zelfstandig kunnen zwemmen zijn verplicht om drijfmiddelen te dragen.

Tijdens de Nederlandse en Belgische schoolvakanties kunnen er geen kinderfeestjes georganiseerd worden i.v.m. de drukte!