Overnachten Oud en Nieuw

Overnachten Oud en Nieuw bij de Leistert en ga met een knaller van een vakantie het jaar uit!

Op vakantiepark de Leistert kun je een vakantiehuisje met oud en nieuw tegen scherpe arrangementsprijzen boeken. Aankomst in je vakantiehuis is op 29 december 2023 en je vertrekt weer op 2 januari 2024.

Accommodaties & prijzen

Overnachten oud en nieuw bij de Leistert met top faciliteiten!

Overnachten met oud en nieuw in een vakantiehuis op Buitenhof is op zich al genieten, en alle parkfaciliteiten zorgen voor een complete vakantie voor jong en oud.

Tijdens de koude wintermaanden is het in de bungalows van het type "Luxe" extra genieten in de sauna en whirlpool. In de VIP en Wellness uitvoering kruip je lekker bij de warme sfeerhaard en in de Buitenleven bungalows sta je eerste rand bij het kijken naar het vuurwerk. Houtkacheltje aan, een winter bbq en goed gezelschap houden je warm!

In de overdekte Plaza is het altijd aangenaam. Hier vind je o.a. 2 restaurants, indoor speeltuin en de supermarkt. Natuurlijk mag een potje bowlen en de nodige waterpret niet ontbreken, en ieder avontuurlijk kind wil zonder twijfel op expeditie in de indoor speeltuin.

Waarom overnachten Oud en Nieuw bij de Leistert?

  • Zoover beoordeling: 8.8
  • Beste Vakantiepark van Nederland - Bungalowspecials
  • Meest populaire vakantiepark - Bungalowspecials
  • Luxe bungalows op royale kavels
  • Subtropisch zwembad en indoor speeljungle
  • Uitgebreid recreatieprogramma
  • 3 restaurants en een snackbar
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek