Alleen deze week:
Paasdeals 2021

10% korting op alle kindvriendelijke 4 en 5 persoons bungalows!

Boek vóór 5 maart een verblijf tijdens de Paasperiode 2021 (02-04/09-04) en ontvang 10% korting op de huur van een kindvriendelijke vakantiebungalow! Ben er snel bij, vol=vol!

Hoe kan je van dit aanbod gebruik maken?!

Kies hier beneden uit één van de beschikbare bungalows binnen deze actie en boek vóór 5 maart 2021. Twijfel niet te lang, er zijn een beperkt aantal bungalows beschikbaar.

Handig: bij het maken van een online boeking wordt de korting op de huursom automatisch toegepast.

Over Buitenhof de Leistert

Het 5-sterren park staat bekend om haar enorme faciliteitenaanbod. Er is eigenlijk te veel om te benoemen. De faciliteiten zijn veelal gratis en onbeperkt te gebruiken.

Bij goed weer is het buiten goed vertoeven in de vele buitenspeeltuinen, op de adventuregolfbaan en in de “waterspeelzone”. Hier vind je naast een buitengolfslag, roeivijver met dagstrand vol speeltoestellen en een heuse natuurlijke waterspeeltuin ook ruim 20 speeltoestellen!

En is het even wat minder mooi weer dan plons je lekker in het subtropisch zwembad of ga je op ontdekking in de sfeervolle jungle van La Selva Playground. Natuurlijk mag een potje Hyperbowlen niet ontbreken. 

In de Plaza is het altijd mooi weer. Hier vind je naast 2 restaurants, een indoor speeltuin en de supermarkt, ook Het Klushuis en Aventuria. Daar wordt onder leiding van Pluck & Pien volop geknipt, geplakt, getimmerd en gezaagd.

Bekijk het park in de virtuele tour!

i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek