Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 14-01-2021, 09.22 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Alles voor een heerlijke fietsvakantie

De hele dag fietsen door de schitterende omgeving en ’s avonds genieten van de zonsondergang op het overdekte terras. Buitenhof de Leistert voldoet aan alle criteria voor een heerlijke fietsvakantie, alleen of met vrienden, beloofd! 

Van comfortabele vakantiebungalows (ook gelijkvloers mogelijk) met overdekt terras en badkamer-en-suite tot luxe vakantieboerderijen met wellness faciliteiten en een berging voor de fietsen. Fietsen die je overigens ook gewoon bij de receptie kunt huren!

Over fietsen gesproken, het park is omgeven door de prachtige natuur van het Leudal, en liefst 3 Nationale Parken zijn via de vele fietsroutes prima per fiets te bereiken. Vanuit de sfeervolle vakantiebungalows loop je rechtstreek het bosgebied in voor een verfrissende wandeling of een blokje om met je trouwe viervoeter.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Beste bungalowpark van Nederland

Het is niet voor niets dat Recreatiepark de Leistert al meermaals is uitgeroepen tot 'Beste bungalowpark van Limburg én Nederland'. De prachtige bungalows en mooie natuur maken je verblijf meer dan aangenaam.

De Leistert is een zéér compleet park met een indrukwekkend aanbod aan faciliteiten en voorzieningen. Met een subtropisch zwembad, trimparcours, drie restaurants en een uitgebreide supermarkt blijft er weinig te wensen over. 

Bekijk alle faciliteiten

Waarom kiezen voor dit vakantiepark?

  • Beste vakantiepark van Nederland - 2018
  • Gratis toegang tot groot faciliteitenaanbod
  • Direct toegang tot natuurgebied 'Het Leudal'
  • Royale kavels en ruime tuinen
  • Speciale 60-plus korting
  • Recreatieprogramma voor de kleinkinderen
  • Bungalows met sauna en whirlpool
  • Subtropisch zwembad en diverse horeca

Shoppen in het Designer Outlet in Roermond

Het park ligt centraal tussen de steden Venlo, Weert en Roermond, nabij het prachtige natuurgebied Leudal met bijzondere beekdalen en wind- en watermolens.

En wat dacht je van Nederlands’ meest succesvolle designer outlet in Roermond? Op slechts 12 km van de Leistert in de stad Roermond, ligt dit shopping walhalla, dus neem vriendinnen mee voor een dagje shoppen in deze schitterende historische stad! De vakantie is bij voorbaat te snel voorbij!

De virtuele receptie

Downloads

Plattegrond

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek