Seizoensplaatsen

Een heel seizoen lang genieten van vele mini- vakanties, dat is het ultieme onthaasten.
Dàt is een seizoenplaats op de Leistert.

Een heel seizoen genieten van je eigen vakantieplekje!

Genieten van vele mini-vakanties, dat is een seizoenplaats op de Leistert. Alle vakantieperiodes en vele lange weekenden staan in het vooruitschiet, waarin de kinderen volop meedoen met de recreatie-activiteiten en onbeperkt kunnen spelen en zwemmen. En zelf? Zelf zit je natuurlijk heerlijk onder de luiffel, te genieten van een kopje koffie of een pilsje. Even kletsen met de buren, 's avonds de BBQ aan, wat wil een mens nog meer?

De seizoenplaatsen zijn beschikbaar van april tot november. Na het seizoen kun je gebruik maken van onze winterstalling (eigen risico / openlucht), dus zonder zorgen kun je het jaar erop weer aan een volgend seizoen beginnen. Alle plaatsen moeten aan het einde van het seizoen weer leeg zijn.

Interesse of reserveren?

Je kunt deze plaatsen niet online reserveren. Onze receptie medewerkers helpen je graag verder. Neem contact met ze op via het contactformulier.

Geïnteresseerd in een seizoenplaats op de Leistert?
Neem contact op met de receptie voor een overzicht van de nog beschikbare plaatsen. Of kom gerust een keer langs om je favoriete plekje uit te zoeken. 

We vinden het belangrijk om gasten te mogen ontvangen die er samen met ons een fijn seizoen van maken. Net als bij de jaargasten is het op de Leistert gebruikelijk om met nieuwe seizoengasten een kennismakingsgesprek te voeren. Hou er dus rekening mee dat een reservering voor nieuwe seizoengasten pas definitief is na dit kennismakingsgesprek.

Bekijk hier de voorwaarden

i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek