Ontdek Recreatiepark de Leistert

De meest gestelde vragen over dit vakantiepark voor peuter of kleuter

🤩 Waarom een vakantiebungalow huren bij bungalowpark de Leistert?

Door het meest veelzijdige aanbod aan faciliteiten en accommodaties verveel je je nooit op de Leistert. Het park is door bungalowspecials uitgeroepen tot ‘beste bungalowpark van Nederland’.

🧒 Welke vakantiebungalows kun je huren bij de Leistert?

Bij de Leistert hebben we Limburgse authentieke vakantieboerderijen en  moderne bungalows. Deze variëren van 4 t/m 18 personen in verschillende bungalowtypes.

🧒 Zijn er veel horecagelegenheden bij de Leistert?

We hebben drie restaurants en een cafetaria. Bij restaurant Via Verde kun je genieten van een Italiaans gerecht, bij restaurant Grillo kun je je eten zelf grillen en La Selva Food & Drinks is een à la carte restaurant. Bij cafetaria Mr. Friet kun je terecht voor een snelle hap.

🤽 Welke faciliteiten zijn er als je een vakantiebungalow gaat huren bij de Leistert?

Wanneer je op het park verblijft kun je gratis gebruik maken van het subtropisch zwembad, de indoor- en outdoor speeltuinen, activiteiten georganiseerd door het recreatieteam en het adventure sportveld en andere sportvelden. Bekijk het volledige faciliteitenoverzicht op onze website.

🥇 Wat is er in de omgeving van de Leistert te doen?

In de omgeving bevindt zich een attractiepark, dierentuin, winkelsteden, natuurgebieden om lekker te wandelen en een indoor speeltuin.

i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek