Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 21-08-2020, 14.15 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Ontdek Recreatiepark de Leistert

Vakantiepark voor peuters en kleuters

Vakantiepark de Leistert is hét nummer 1 vakantiepark voor peuters en kleuters in Limburg. Het behoort tot de meest kindvriendelijke vakantieparken in Nederland voor jonge gezinnen met kleine kinderen. Met een camping en een bungalowpark is de keuze reuze!

Receatiepark de Leistert staat bekend om haar mega aanbod aan binnen- en buitenfaciliteiten voor alle leeftijden, waaronder peuters en kleuters. Uniek is de combinatie aan waterpret, het gratis gebruik van (bijna) alle faciliteiten en een uitgebreid gratis recreatieprogramma. In de ruime, kindvriendelijke vakantiebungalows en de moderne kampeerplaatsen met speeltoestel kom je helemaal tot rust. 

Ontdek alle mogelijkheden voor een vakantie met peuter of kleuter!

Bekijk in virtuele wandeling

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Waarom hier op vakantie met peuters en kleuters?

  • Kindvriendelijke bungalows
  • Kampeerveldjes met speeltoestellen
  • Gratis recreatieprogramma
  • Enorm faciliteiten aanbod
  • ANWB Topcamping - 2020
  • ANWB Camping van het Jaar - 2019
  • Nominatie Kids Vakantieaanbieder van 2019
  • Beste bungalowpark van Nederland - Bungalowspecials

Animatieprogramma voor peuters en kleuters

Het recreatieteam zorgt iedere dag voor tal van uitdagende, avontuurlijke, gezellige en ontspannen recreatie-activiteiten op de camping en het bungalowpark, vol spel, sport- en waterplezier. Een vakantie op het terrein van Pluck & Pien is nooit saai!

Meedoen aan activiteiten van het recreatieteam is (bijna) altijd gratis! Pluck en Pien organiseren activiteiten voor verschillende leeftijden, waaronder peuters en kleuters. Zo komt iedereen aan de beurt en maak je gemakkelijk vriendjes met kindjesvan je eigen leeftijd! 

Wat doen we dan allemaal voor de peuters en kleuters op ons vakantiepark? Nou...  zandtaartjes maken, Ochtendansjes, Pluck & Pien shows, vingerverven, knutselen, dansen met de kleintjes, ballonnen blijdschap, ophaalparade, voorleesverhaaltjes en nog veel meer!

Bekijk het recreatieprogramma

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek